Konya 'İtfaiye Basın Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Konya 'İtfaiye Basın Ödülleri' Sahiplerini Buldu

Konya \'İtfaiye Basın Ödülleri\' Sahiplerini Buldu

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından itfaiye teşkilatının 302'nci yıldönümü nedeniyle Türkiye genelinde yapılan 'İtfaiye Basın Ödülleri' yarışmasında Doğan Haber Ajansı, fotoğraf dalında 2'ncilik ödülünün sahibi oldu.

29.09.2016 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından itfaiye teşkilatının 302'nci yıldönümü nedeniyle Türkiye genelinde yapılan 'İtfaiye Basın Ödülleri' yarışmasında Doğan Haber Ajansı, fotoğraf dalında 2'ncilik ödülünün sahibi oldu. Fotoğraf dalında verilen 1'incilik ödülünü İHA Kocaeli muhabiri Refik Fidan'a, 2'ncilik ödülü Doğan Haber Ajansı Konya muhabiri Tolga Yanık'a ve 3'üncülük ödülü ise Habertürk Gazetesi İstanbul muhabiri Uzay Kesmen'in oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından itfaiye teşkilatının 302'nci yıl dönümü nedeniyle bu yıl ikinci kez Türkiye genelinde yapılan 'İtfaiye Basın Ödülleri' Dedeman Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende gönüllü itfaiyeciliğin önemine dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, gönüllü itfaiyeciliğin sadece Konya ile sınırlı kalmaması için ellerinden geleni yaptıklarını, bu alanda da tüm Türkiye'ye kapsayan gönülle itfaiyeciler derneğini kurduklarını ifade etti.

Fotoğraf dalında yapılan yarışmada 1'incilik ödülü olan 5 bin lira İHA Kocaeli muhabiri Refik Fidan'a, 2'ncilik ödülü 3 bin lira Doğan Haber Ajansı Konya muhabiri Tolga Yanık'a ve 3'üncülük ödülü olan 2 bin lira ise Habertürk Gazetesi İstanbul muhabiri Uzay Kesmen'in oldu.

Böyle bir ödülün hem kendisi hem de kurumu açısından önemine dikkat çeken Tolga Yanık, "Öncelikle itfaiye teşkilatının 302'nci yılını kutluyorum. İtfaiye teşkilatı bizim iç içe çalıştığımız bir kurum. Kazalarda, yangınlarda yada diğer adli konularda birlikte çalışıyoruz. Bu tür olaylar her ne kadar üzücü olsa da, maalesef sürekli karşılaşıyoruz. Bizde işimiz gereği bu olayları fotoğraflıyoruz. Bu ödülü hem kendim hem de kurumum adına alıyorum" dedi.

Geçen yıl ilk ki düzenlenen 'İtfaiye Basın Ödülleri'nde fotoğraf dalında o dönem DHA Zonguldak Büro Şefi Ersin Ercan birinci, DHA Bartın Muhabiri Ayhan Acar ikinci, DHA Konya Muhabiri Hasan Dönmez üçüncü olmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya 'İtfaiye Basın Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement