Konya- Kıskançlık Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Konya- Kıskançlık Kavgası Kanlı Bitti

Konya- Kıskançlık Kavgası Kanlı Bitti

Kıskançlık kavgası kanlı bitti Konya'da 28 yaşındaki İsmail Özercan hoşlandığı kadının evinin civarında dolaşırken, aynı kadından hoşlandığı iddia edilen İrfan T. tarafından kıskançlık nedeniyle bacaklarından bıçaklanarak yaralandı.

22.09.2015 06:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıskançlık kavgası kanlı bitti

Konya'da 28 yaşındaki İsmail Özercan hoşlandığı kadının evinin civarında dolaşırken, aynı kadından hoşlandığı iddia edilen İrfan T. tarafından kıskançlık nedeniyle bacaklarından bıçaklanarak yaralandı. Yaralı halde yakınlardaki bir sağlık kabinine sığınan Özercan hastaneye kaldırılark tedavi altına alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Hadimi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İsmail Özercan cadde üzerinde oturan hoşlandığı bir kadının evinin etrafında dolaşmaya başladı. Bu sırada aynı kadından hoşlandığı belirtilen İrfan T. Özercan'ın yanına gelerek 'Burada ne arıyorsun diye sordu. İkili arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İrfan T. belinden çıkardığı bıçağı Özercan'ın bacaklarına saplayarak olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yerde kalan İsmail Özercan yakınlarda bulunan bir sağlık kabinine giderek yardım istedi. İlk müdahalesi orada yapılan Özercan daha sonra olay yerine gelen ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Özercan'ıh durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis İrfan T.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya- Kıskançlık Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement