Konya: Konya'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Konya: Konya'daki Trafik Kazası

Konya'da trafik kazası geçiren Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

03.08.2006 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da trafik kazası geçiren Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Konya'nın Çumra İlçesi'ne bağlı İçeriçumra Beldesi Alibeyhüyüğü Kavşağı'ndan 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasından yaralı olarak kurtulan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan'ın tedavisi Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ufuk Özergin, yaptığı açıklamada Abdullah Unakıtan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Başhekim Özergin, Unakıtan'ın yapılan tetkiklerde sol omzunda minimal yumuşak doku travması dışında bir patoloji saplanmadığını belirterek, "Genel durumu iyi, hastanemizde gözetim altında. Ne zaman taburcu olacak bunu kesin olarak söyleyemem. Abdullah Unakıtan ile aynı araçta bulunan 2 kişi daha geldi. Onlarında genel durumları iyi, tetkikleri devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya: Konya'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement