Konya Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu (5) - Son Dakika
Güncel

Konya Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu (5)

Ercan TAŞTEKİN SERBEST BIRAKILDI Konya Emniyet Müdürlüğü'nün Okyanus Şirketler Grubu'na yönelik yaptığı operasyon sırasında o dönem Asayiş Şube Müdürü olan Bingöl eski Emniyet Müdürü Ercan Taşkekin'in ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

22.05.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ercan TAŞTEKİN SERBEST BIRAKILDI

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün Okyanus Şirketler Grubu'na yönelik yaptığı operasyon sırasında o dönem Asayiş Şube Müdürü olan Bingöl eski Emniyet Müdürü Ercan Taşkekin'in ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Saat 06.30'da evinde eşi ve çocuklarını yanında gözaltına alındığını belirten Ercan Taştekin, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdiğini söyledi. Taştekin, "Yalan beyan ve iftiralardan elde edilen bilgiler doğrultusunda 17 sayfa deli saçması sorular soruldu. Soruların detayını anlatmak istemiyorum. Çünkü soruşturma hakkında gizlilik kararı bulunabilir. Konya Emniyet Müdürlüğü'nün Okyanus Şirketler Grubuna yönelik yapılan operasyonla ilgili sorulardı" dedi.

OPERASYONUN YAPILDIĞI İLLER

Konya'da merkezli paralel yapıya yönelik bugün eş zamanlı olarak Ankara, İzmir, Antalya, Aksaray, Ağrı, Aydın, Bingöl, Bitlis, Düzce, Hatay, Muş, Mersin, Kilis, Şanlıurfa, Şırnak, Sivas, Tokat ve Van'da operasyonun gerçekleştiği öğrenildi.

Haklarında gözaltı kararı çıkan bazı işadamlarının da yurt dışında olduğu belirtildi.

Operasyon kapsamında Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru B. Y.'nin gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement