Konya Mersin'e Hiç Gitmeyen Çiftçiye, Traktörüyle Hgs'den Geçiş Cezası - Son Dakika
Güncel

Konya Mersin'e Hiç Gitmeyen Çiftçiye, Traktörüyle Hgs'den Geçiş Cezası

Konya Mersin\'e Hiç Gitmeyen Çiftçiye, Traktörüyle Hgs\'den Geçiş Cezası

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde oturan 58 yaşındaki çiftçi Ömer Soyuk'a, traktörüyle 2013 yılında 4 kez Mersin Otoyolu'ndaki Hızlı Geçiş Sistemi'nden ücret ödemeden geçtiği iddiasıyla 690.25 lira para cezası geldi.

07.01.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde oturan 58 yaşındaki çiftçi Ömer Soyuk'a, traktörüyle 2013 yılında 4 kez Mersin Otoyolu'ndaki Hızlı Geçiş Sistemi'nden ücret ödemeden geçtiği iddiasıyla 690.25 lira para cezası geldi. Traktörünü 1995 yılında aldığnı ve bugüne kadar Mersin'e hiç gitmediğini öne süren Soyuk, tebligatı gönderen Karayolları 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nde itirazda bulunup, hatanın düzeltilmesini istedi.

Akşehir'in Beşkavak Mahallesi'nden oturan Ömer Soyuk'a, geçen yıl 28 Kasım günü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden tebligat geldi. Tebligat'a 2013 yılında '42 U 5680' plakalı aracı ile Mersin otoyolunda 3'ü Temmuz, 1'i Haziran ayında olmak üzere toplam 4 kez Hızlı Geçiş Sistemi'nden ücret ödemeden geçtiği iddiasıyla 62.75 lirası geçiş ücreti, 627.50 lirası da idari para cezası olmak üzere 690.25 lira para cezası geldi. Para cezasını gören Soyuk şoke oldu. Traktörünü 1995 yılında aldığını belirten Soyuk, bugüne kadar Mersin'e hiç gitmediğini söyledi.

"AKŞEHİR'DEN HIÇ ÇIKMADIM Kİ MERSİN OTOYOLUNDA ÜCRET ÖDEMEDEN GECEYİM"

Para cezasını ödemeyip, karayollarına itirazda bulunan Soyuk, " Tebligat elime ulaştıktan bir kaç gün sonra traktörümün fotoğrafı ve ruhsat fotokopisiyle birlikte dilekçe ile Karayolları 4'üncü Bölge Müdürlüğü HSG Başmühendisliği'ne itirazda bulunup, hatanın düzeltilmesini istedi. Karayollarından talebimin alındığı ve değerlendirme yapılacağı yönünde telefonuma mesaj geldi. Ancak şu ana kadar sonuç çıkmadı. Ben traktörümle Akşehir dışına çıkmadım ki Mersin otoyolunda geçiş ücret ödemeden geçeyim."dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Mersin'e Hiç Gitmeyen Çiftçiye, Traktörüyle Hgs'den Geçiş Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement