Konya - Önce Tır'a Sonra da Bariyerlere Çarpan Motosiklet Sürücüsü Öldü - Son Dakika
Güncel

Konya - Önce Tır'a Sonra da Bariyerlere Çarpan Motosiklet Sürücüsü Öldü

Konya - Önce Tır\'a Sonra da Bariyerlere Çarpan Motosiklet Sürücüsü Öldü

Önce TIR'a sonra da bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü öldüKonya'nın Kulu İlçesi'nde direksiyon hakimiyeti kaybederek önce arkadan tır'a sonra da bariyerlere çarpıp ağır yaralanan motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Hüseyin Ayhan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

25.06.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önce TIR'a sonra da bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü öldü

Konya'nın Kulu İlçesi'nde direksiyon hakimiyeti kaybederek önce arkadan tır'a sonra da bariyerlere çarpıp ağır yaralanan motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Hüseyin Ayhan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Kulu İlçesi Konya-Ankara Karayolu sanayi bölgesinde meydana geldi. 19 yaşındaki Hüseyin Ayhan idaresindeki plakasız motosikleti ile evine gittiği sırada iddiaya göre Metehan A. yönetimindeki 06 BL 4162 plakalı TIR yanından geçerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce arkadan Tır'a sonra da bariyerlere çarpan Hüseyin Ayhan ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan, yapılan ilk müdahalesinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ayhan burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 2 ay sonra askere gideceği öğrenilen Ayhan'ın kaza anında başında kask olmadığı öğrenildi.

Kazadan sonra tır sürücüsü Metehan A. gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Önce Tır'a Sonra da Bariyerlere Çarpan Motosiklet Sürücüsü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement