Konya-Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya-Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Konya-Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralıKONYA'nın Akşehir ilçesinde otomobil ile elma yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan karı koca öldü, çocukları yaralandı.

25.09.2016 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil ile kamyon çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı

KONYA'nın Akşehir ilçesinde otomobil ile elma yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan karı koca öldü, çocukları yaralandı.

Kaza, saat 20.45 sıralarında ilçeye bağlı Doğrugöz Mahallesi Akşehir Sanayi Sitesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre Afyonkarahisar'dan Konya istikametine gitmekte olan 52 yaşındaki Gürsel Coşkun idaresindeki 01 GR 432 plakalı otomobil, bu sırada D-300 karayoluna çıkmakta olan 62 yaşındaki Ahmet Mat idaresindeki 42 UL 478 plakalı elma yüklü kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobildeki sürücü Gürsel Coşkun, eşi 48 yaşındaki İlknur Coşkun ve çocukları 20 Ömer Faruk Coşkun yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası sürücü Gürsel ve eşi İlknur Coşkun'un öldüğünü tespit etti. Yaralı Ömer Faruk Coşkun ise ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Karayolu kamyondaki elmaların yola dökülmesi üzerine uzun süre trafiğe kapatıldı. Cenazeler olay yeri incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü Ahmet Mat gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya-Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement