Konya Smmmo Başkanı Özselek'ten Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Konya Smmmo Başkanı Özselek'ten Basın Bayramı Mesajı

Konya Smmmo Başkanı Özselek\'ten Basın Bayramı Mesajı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

24.07.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Seyit Faruk Özselek, yayımladığı mesajında, basının öneminin son olarak 15 Temmuz'daki darbe girişiminde bir kez daha ortaya çıktığını kaydederek, "Kamu yönetimi ile vatandaşlarımız arasında önemli bir işlev görevi gören basınımız, demokrasinin ve cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmektedir. Bunun en iyi örneği bir takım devlet haini tarafından 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişiminde gösterilmiş. Türk basını bu önemli gecede üzerine düşeni yapmış, kamuoyunu doğru bilgilendirmiştir. Basın sayesinde tüm ülke birlik olarak darbecilere geçit vermemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkı doğru ve aydınlatıcı bilgilerle aydınlatan ve bu uğurda hizmet veren tüm basın mensuplarını tebrik eder, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlarım" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Smmmo Başkanı Özselek'ten Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement