Konya Ticaret Borsası'ndan Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika
Yerel

Konya Ticaret Borsası'ndan Terör Saldırılarına Tepki

Konya Ticaret Borsası\'ndan Terör Saldırılarına Tepki

Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, son günlerde özellikle sivil halka yönelik terör olaylarının artmasının 15 Temmuz’da başarılı olamayan hainlerin yeni bir oyunu olduğunu belirterek, milletimizin bu hain ittifakın belini basireti ve feraseti ile kıracağını söyledi.

22.08.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, son günlerde özellikle sivil halka yönelik terör olaylarının artmasının 15 Temmuz'da başarılı olamayan hainlerin yeni bir oyunu olduğunu belirterek, milletimizin bu hain ittifakın belini basireti ve feraseti ile kıracağını söyledi.

KTB Başkanı Hüseyin Çevik basın açıklamasına şöyle devam etti; " Van'da, Elazığ'da, Mardin'de, Şanlıurfa'da, Tunceli'de ve Gaziantep'te, masum halkın ve halkın güvenliği ve huzuru için görev yapan güvenlik güçlerimizin şehit edilmesi hiçbir ideolojiye sığmayan bir alçaklıktır, kalleşliktir. İnsanların en mutlu günü olan düğünü bile kana bulayarak çoğu çocuk ve kadın elli bir vatandaşımızın kanına girilen bu kalleş terör olayı, Türkiye üzerine oynanan hain planların bir parçasıdır. Türkiyesiz bir coğrafya isteyen güçler, karanlık ve kirli yüzleriyle bir kez daha sahneye çıkmıştır. Katliamlarda ölenleri etnik kimliğe ayırmadan, bu kalleş terör saldırısına en iyi cevap birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek verilecektir. Türkiye, hukukunu çiğnetmeden milli güvenliğini koruyacak ve her nereden gelirse gelsin teröre boyun eğmeden haklı davasına devam edecektir. İş dünyası olarak bizler Devletimizin terörle mücadele konusunda attığı ve atacağı her adımı destekliyor, bu mücadelenin her alanda kararlılıkla devam etmesini istiyoruz. Halkımızın da algı merkezlerinin gerçek dışı bilgi ve yorumlarına karşı uyanık olmasını, teröre karşı kararlı bir duruş göstermesini arzu ediyoruz. Bu süreçte başta siyasiler olmak üzere toplumun tüm kesimlerini sorumluluk almaya, terörle aralarına mesafe koymaya, terörü ve şiddeti lanetlemeye davet ediyoruz. 15 Temmuz'da bu halkın yenilmeyeceğini anlayan hainler bilesiniz ki, döktüğünüz kanların ve yetim bıraktığınız çocukların ahı sizi nerede olursanız olun bulacaktır. Yalnız hesap gününde değil, yeryüzünde de yaptıklarınızın ateşiyle yanacağınız günler yakındır. Hain terör saldırılarında şehadete eren yiğit vatan evlatlarımıza, askerlerimize, polislerimize, sivil şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize acil şifalar, milletimize sabır ve sükünet diliyorum." - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Ticaret Borsası'ndan Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement