Konya ve Aksaray'da 'Paralel Yapı' Operasyonu: 1 Gözaltı, 1 Firar - Son Dakika
Güncel

Konya ve Aksaray'da 'Paralel Yapı' Operasyonu: 1 Gözaltı, 1 Firar

Konya ve Aksaray\'da \'Paralel Yapı\' Operasyonu: 1 Gözaltı, 1 Firar

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca emniyetteki 'paralel yapıya' yönelik usulsüz dinleme iddiasıyla Ankara merkezli yaklaşık 20 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda, Aksaray'da 1 polis memuru gözaltına alındı.

25.02.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca emniyetteki 'paralel yapıya' yönelik usulsüz dinleme iddiasıyla Ankara merkezli yaklaşık 20 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda, Aksaray'da 1 polis memuru gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Konya'da gözaltına alınacak olan emniyet amiri A.S.'nin ise evinde olmadığı ve arandığı belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ankara merkezli eş zamanlı başlatılan operasyonda, Konya ve Aksaray'da haklarında gözaltı kararı bulunan emniyet mensuplarının evlerine baskın düzenlendi. Operasyonda adı geçen Çumra İlçe Emniyet Amiri A.S.,?nin evinde olmadığı ve arandığı, yakalandıktan sonra da Ankara'ya gönderileceği öğrenildi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nde görevli ismi açıklanmayan 1 polis memurunun gözaltına alınarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya ve Aksaray'da 'Paralel Yapı' Operasyonu: 1 Gözaltı, 1 Firar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement