Konya ve Çevresinde Kuvvetli Lodos Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Konya ve Çevresinde Kuvvetli Lodos Uyarısı

Konya ve çevresindeki Aksaray, Karaman ve Niğde'de yarından itibaren 3 gün süreyle kuvvetli lodosun etkili olacağı bildirildi.

29.01.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya ve çevresindeki Aksaray, Karaman ve Niğde'de yarından itibaren 3 gün süreyle kuvvetli lodosun etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarından itibaren Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde, kuvvetli lodosun etkisine girecek. Rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren saatte 35-50 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor.

Konya ve çevresinde fırtına ve kuvvetli fırtına uyarısı yapılan cumartesi ve pazar günü, rüzgarın saatteki hızının 60-75, yer yer 85 kilometreye ulaşması bekleniyor.

Açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya ve Çevresinde Kuvvetli Lodos Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement