Konya'ya Şehit Ateşi Düştü 1- - Son Dakika
Güncel

Konya'ya Şehit Ateşi Düştü 1-

Konya\'ya Şehit Ateşi Düştü 1-

Konya'ya şehit ateşi düştüMARDİN'in Kızıltepe ile Derik ilçeleri arasında asker ve korucuları taşıyan sivil plakalı minibüsün geçişi sırasında, PKK'lı teröristler daha önce yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak ettirilmesi üzerine şehit olan 3 askerden 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Enes Kaya'nın memleketi Konya'nın Ilgın İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

26.09.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'ya şehit ateşi düştü

MARDİN'in Kızıltepe ile Derik ilçeleri arasında asker ve korucuları taşıyan sivil plakalı minibüsün geçişi sırasında, PKK'lı teröristler daha önce yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak ettirilmesi üzerine şehit olan 3 askerden 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Enes Kaya'nın memleketi Konya'nın Ilgın İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Acı haber, şehit Kaya'nın Ilgın İlçesi'ne bağlı eskiden belde olan Beykonak Mahallesi Abaz Yaylası'nda oturan annesi Gülcan ve babası Şükrü Kaya'ya, Kaymakam Yücel Gemici, Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüsnü Duran tarafından verildi. Acı haberin ardından sinir krizi geçiren Kaya ailesine hazırda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti.

Şehit Kaya'nın bekar ve Kaya ailesinin 3 çocuklarından en küçüğü olduğu öğrenildi. Şehit Kaya'nın cenazesini yarın Beykonak Mahallesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'ya Şehit Ateşi Düştü 1- - Son Dakika


Advertisement