Konyaaltı Belediyesi 33 Projeli Toplu Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Belediyesi 33 Projeli Toplu Açılış Töreni

Konyaaltı Belediyesi 33 Projeli Toplu Açılış Töreni

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla, 33 projenin açılışını gerçekleştirildi.

22.05.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla, 33 projenin açılışını gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Google'dan alıntı projelerle gelmediğini söyledi.

Konyaaltı belediyesi yapımı tamamlanan 33 projenin açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. 33 projenin açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18 yıllık başkanlık döneminde yaptıkları projelerin ayağının yere bastığını ve Google'dan alıntı projeler olmadığını ifade etti.

Konyaaltı Belediyesi önünde düzenlenen açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Mlletvekili Deniz Baykal, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Niyazi Nefi Kara, Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Semih Esen, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

BAYKAL İLE KILIÇDAROĞLU YAN YANA POZ VERDİ

Açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal protokol sırasında yan yana oturdu.

Açılş töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 18 yıllık görev boyunca yaptığı çalışmaların videosu izletildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "18 yıllık başkanlık döneminde ne söz verdiyseler yaptıklarını ve projelerinin ayağı yere basan projeler olduğunu Google'dan alıntı projelerin olmadığını ifade etti.

"GOOGLE PROJLERLER GELMEDİK"

Böylesi özel ve güzel günde bir günde mutluluk duyduğunu belirten Başkan Böcek, "18 yılda bizi seven, seçen ve aday gösteren sayın genel başkanımıza teşekkür ediyorum. Doğup büyüdüğüm bu Konyaaltı'nda 8 bin 200'lerden başlayarak bugünlere geldik. Bugünlere gelmeden Çalmadan çaldırmadan, hiçbir kurum ve kuruluşla kimseyle kavga etmeden bugünlere geldik. Hep birlikte burada yaşayanlarla, muhtarlarla, 1 trilyon bütçeyle başladık. Bugün de 23 trilyon bütçemiz var. Vadesi geçmiş borcumuzda yoktur. Ayağımızı yorganımıza göre uzatarak ve her seçim öncesi ne söz verdiysek onu yapmaya çalıştık. 30 mart seçimlerinde aday olduğumuzda 15 yıllık konyaaltı'nda hep birlikte çalıştığımızı ve projelerimizin her kesime dokunan insanlık projelerden ve 15 yıldır hiç yanlış yapmadan bugünlere geldiğimizi söyledik. ve dedik 15 yıllık çalışmalarımızı gördünüz ve yeni dönemde 25 projeyle geliyoruz. Bu proejlerimiz ayakları yere basan mülkiyeti belediyemize ait proejeler dedik. Google projelerle gelmedik" dedi.

"33 PROJE VATANDAŞLARIN TALEPLERİ"

33 projenin Konyaaltı'nda bulunan vatandaşların talepleri doğrultusunda yapıldığını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Burada yaşayan 20 binin üzerinde bulunan Rus vatandaşlarımız var. Biz Türküyle, Kürdüyle, alevisiyle birlikte hep bir aradayız. Bütün renkler burada var. bütün herkesi seviyoruz. O düşünceyle Cami'den Cem Evi'ne, Cem Evi'nden de kilise talebi olursa onu da yapacağız" diye konuştu.

"KONYAALTI STADI'NIN İSMİ ATATÜRK STADI OLDU"

Konyaaltı Stadı'nın isminin Atatürk olduğunu söyleyen Başkan Böcek konuşmasını şöyle tamamladı:

"Şimdi bu süreçte Türkiye genelinde hepimizin bildiği Atatürk Stadlarımız hepsi arenalara dönmeye başladı. İsimler değişmeye başladı. Mayıs ayı hepimizin bildiği gibi Mayıs ayı meclisimizde Konyaaltı Belediye'mize önerge verdik ve oy birliğiyle Konyaaltı Stadı'mızın ismi Atatürk Stadı oldu."

AÇILIŞI YAPILAN PROJELER

Konyaaltı Atatürk Stadı, Cemevi, Expo 2016 Parkı, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi, sağlıklı yaşam merkezi ve spor salonu, 2 adet kreş ve gündüz bakım evi, etüt merkezi, katı atık aktarma istasyonu, bitkisel atık getirme ve yönetim merkezi, 3 muhtar evi, 20 adet park - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Belediyesi 33 Projeli Toplu Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement