Konyaaltı Belediyespor, Amatör Ligin Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Belediyespor, Amatör Ligin Şampiyonu Oldu

Antalya Süper Amatör Play Off final karşılaşmasında Korkuteli Belediyespor'u 3-0 yenen Konyaaltı Belediyespor, şampiyon oldu.

21.04.2014 11:32  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Süper Amatör Play-Off final karşılaşmasında Korkuteli Belediyespor'u 3-0 yenen Konyaaltı Belediyespor, şampiyon oldu.

Konyaaltı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamay göre, Amatör Lig'de oynadığı 14 karşılaşmanın 12'sinden galibiyetle ayrılarak play-off'a kalmaya hak kazanan Konyaaltı Belediyespor, burada oynadığı 10 karşılaşmanın 7'sini kazanarak final oynamaya hak kazandı.

Konyaaltı Belediyespor, final karşılaşmasında Korkuteli Belediyespor ile karşılaştı. Konyaaltı ekibi, Ömer Susuz ve Özkan Köçalp'in iki golüyle rakibini 3-0 yenerek ligin şampiyonu oldu. Konyaaltı Belediyespor, bu skorla Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaya hak kazandı.

Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, antrenör Aydın Çayır ve futbolcuları başarılarından dolayı kutladı. Böcek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yeni inşa ettikleri Konyaaltı Belediye Spor Kompleksi'ni sporculara armağan edeceklerini ifade etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Belediyespor, Amatör Ligin Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet ersin: o sahada korkuteli ve özel idarede oynamalı nede olsa bu şampiyonlukta onlarında hakları var 1 0 Yanıtla

Advertisement