Konyaaltı Kent Konseyi Yeni Yönetimini Seçti - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Kent Konseyi Yeni Yönetimini Seçti

Konyaaltı Kent Konseyi Yeni Yönetimini Seçti

2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile çalışma grupları belirlenen Konyaaltı Kent Konseyi, yeni yönetimi seçti.

21.07.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile çalışma grupları belirlenen Konyaaltı Kent Konseyi, yeni yönetimi seçti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oy birliğiyle Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildi. Konyaaltı Kent Konseyi, Olağan Genel Kurulu Toplantısı ile yeni yönetim kadrosunu ve çalışma gruplarını seçti. Konyaaltı Belediyesi Ahmet Tunç seminer salonunda yapılan toplantıya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcıları Edip Bahadır ve Mustafa Gürbüz ile birlikte çok sayıda konsey üyesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Kent Konseyi'nin çalışmalarını son derece önemsediğini belirtti. Konyaaltı Kent Konseyi'nin belediyenin çalışmaları doğrultusunda kendilerine yön gösterici bir görevde üslendiğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı'nda yaşayan 10 bine yakın yabancı uyruklu vatandaşı temsilen "Yabancılar Meclisi"ni kurduklarını söyledi. Muhittin Böcek, kentin her kesimini temsil eden çalışma gruplarının Konyaaltı Kent Konseyi'nde yer aldığını belirterek, bu grupların çağdaş ve modern bir anlayışla birçok projeye imza attığını söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan oylama da Başkan Böcek, yeniden Konyaaltı Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildi.

Seçim sonucu oluşturulan çalışma grupları ise şöyle:

"Kadın Meclisi: Naile Mısırlıoğlu, Fatma Küpeli, Sevgi Akçay, Esma Yıldız, Marina Sorokina, Gençlik Meclisi: Güngör Çabuk, Özkan Yavuz, Esra Bilgin, Ferruh Kalaycı, Musa Koç, Yabancılar Meclisi: Marina Sorokina, Mustafa Gürbüz, Aleksander Fedorov, Naile Mısırlıoğlu, Mahir Bölük, Tarım, Çevre ve Şehircilik Çalışma Grubu: Mehmet Engin Vural, Ayhan Abay, Durali Kolpak, Savaş Kılıç, İsmail Duygulu, Aile ve Sosyal Hizmetler Çalışma Grubu: Fatma Küpeli, Esma Yıldız, Esra Bilgin, Sevgi Akçay, Özden Avcı, Kültür ve Turizm Çalışma Grubu: Metin Ölçer, Asya Tokmak, Mehmet Tutal, Hacet Kavak, Süleyman Bakır." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Kent Konseyi Yeni Yönetimini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement