Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı'na Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı'na Büyük İlgi

Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı\'na Büyük İlgi

‘Mutlu Çocuklarla, Mutlu Geleceğe’ sloganı ile bu yıl birincisi gerçekleştirilen, Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı, 4 günde 24 bin ziyaretçiyi ağırladı.

23.05.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Mutlu Çocuklarla, Mutlu Geleceğe' sloganı ile bu yıl birincisi gerçekleştirilen, Antalya Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı, 4 günde 24 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen fuar, 4 gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı. 19 Mayıs Perşembe günü Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de katılımıyla Cam Piramit'te açılışı gerçekleştirilen Fuarda, 0-5, 5-8 ve 8-12 yaş grubu çocuklara yönelik onlarca etkinlik yer aldı.

50 katılımcı firma ve 35 standın yer aldığı fuarda, Pepe Evi ve Pepe gösterileri ile buz pisti büyük ilgi gördü. Bunların yanı sıra fuarda yer alan Mandala Atölyesi, Drama Atölyesi, Ebru Atölyesi, oyun atölyesi, zeka oyunları, kukla gösterileri, yüz boyama, hafıza teknikleri, katlama balon, masal kahramanları, balkabağı masal dinleme kutusu, buz pisti,hazine avcısı, uçurtma yapımı ve şişme oyun parkı gibi yarışmalar, oyunlar ve bir birinden renkli sürprizler ile de çocuklar gün boyu keyifli zaman geçirdi.

Özge Lokmanhekim, Rıfat Batur, İrfan Çetin, Mutlu Tömbekçi gibi bir birinden değerli 10 yazar, fuarda hem kitaplarını imzaladılar, hem de söyleşi ve seminerler düzenleyerek aileleri bilgilendirdi.

ÇOCUK FUARI TÜRKİYE'DE BİR İLK

Belediye olarak birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Böcek, yapımı tamamlanan bu projelerin 33 tanesini geçtiğimiz hafta sonu CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtıklarını hatırlattı.

Aynı gün Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı'nın da son gününü yaşadıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bu yıl ilkini düzenledikleri Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı ile Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirtti. Fuarda sık sık stantları ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, zaman zaman çocukların oyunlarına ortak olup, birlikte keyifli zaman geçirdi.

2'NCİSİ 23 NİSAN'DA

4 gün açık olan Konyaaltı Mutlu Çocuk Fuarı'nı 24 bin ziyaretçinin gezdiğini dile getiren Böcek, "Çocuk ve Çiçek" temasıyla 23 Nisan 2016 tarihinde açılışı yapılan Antalya EXPO 2016'yı etkilememesi için bu yıl 19 Mayıs gününde açılışını yaptıkları fuarı, gelecek yıl 23 Nisan'da açmayı planladıklarını kaydetti.

Böcek, her gün 20'den fazla etkinliğin gerçekleştirildiği, söyleşi ve seminerlerin düzenlendiği fuar ile amaçlarının, çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlamak olduğuna vurgu yaptı.

Gürsu ve Uncalı'da hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi stantlarının da yer aldığı fuarda çocuklar oyunlar oynayıp gönüllerince eğlendi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Mutlu Çocuklar Fuarı'na Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement