Konyaaltı'nda Denize Sıfır "Emekli Parkı" - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı'nda Denize Sıfır "Emekli Parkı"

Konyaaltı\'nda Denize Sıfır "Emekli Parkı"

Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi, Akdeniz Bulvarı üzerinde hizmete açıldı.

17.03.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi, Akdeniz Bulvarı üzerinde hizmete açıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi'ni hizmete açtı. Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Kök, Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan, Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Bulvarı üzerinde 5 bin 628 metrekare alana inşa edilen Emekli Kahvesini hizmete açtıklarını söyledi. Başkan Böcek, kafeteryası, spor aletleri, çocuk oyun grubu ve otoparkıyla modern bir tesis olarak hizmete açılan park içersinde emeklilerin pek çok hizmetten ücretsiz faydalanacaklarını bildirdi. Başkan Böcek, "5 bin 628 metrekarelik parkın 3 bin 508 metrekaresi yeşil alan. Dinlenme alanları ve kafeteryasıyla Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi, gün doğumu ve batımını yaşayan bir park olarak tasarlandı. Denize sıfır bir arazi üzerine inşa edilen park, ilçenin modern yüzünü temsil etmekte. Bu parkta emekli vatandaşlarımız çay, kahve ve çeşitli masa oyunlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler" dedi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Emekliler Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Tezcan, Konyaaltı Belediyesi'nin emekliler için bir tesis yapmasını son derece memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Tezcan, Akdeniz'e sıfır bir arazi üzerine kafetaryası, oyun grupları, spor aletleri, oto parkı ve yeşil dokusuyla son derece modern bir tesis inşa eden Başkan Muhittin Böcek'e kalem takımı hediye ederek teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Muhittin Böcek ve protokol üyeleri, açılış kurdelesini keserek tesisi gezdiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı'nda Denize Sıfır 'Emekli Parkı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement