Konyaaltı'nda "Ramazan" Coşkuyla Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı'nda "Ramazan" Coşkuyla Devam Ediyor

Konyaaltı\'nda "Ramazan" Coşkuyla Devam Ediyor

Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

28.06.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Ramazan etkinliklerinde sahne alan Nihat Akçer ve Makbule Kaya, muhteşem konserleriyle binlerce Antalyalıyı, Konyaaltı'nda buluşturdu.

"AKÇER'DEN MUHTEŞEM PERFORMANS"

23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen etkinliklerin ikinci haftasında Nihat Akçer ve sazendeleri ile Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz isimlerinden Makbule Kaya sahne aldı. Eyvan Gecesi ile muhteşem bir performans ortaya koyan Nihat Akçer ve sazendeleri, sahne de yapılan çiğ köfte ile de renkli görüntüler oluşturdular. Diyarbakır yöresine ait şarkıları seslendiren Nihat Akçer, muhteşem sesiyle dinleyenleri mest etti. Zaman zaman söylediği hareketli Türkülere ise Antalyalılar coşkuyla eşlik etti.

"KAYA'DAN ŞARKI SONUNDA ALBÜM HEDİYESİ"

Konyaaltı Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerinin 10'uncu gününde sahne alan Türk Sanat Müziği'nin sevilen ses sanatçılarından Makbule Kaya ise alanı hınca hınç dolduran Antalyalılara muhteşem bir konser verdi. Sürmelim, Elindedir bağlama, Hadi gari sen de gel, Mendil verem mi, Şekeroğlan gibi bir birinden değerli eserleri Antalyalılar için seslendiren Makbule Kaya, seyircilerin arasına da inerek, kalabalığı şarkılarına ortak etti. Seyirci arasında kimi zaman yarışma da yapan Kaya, gecenin en yaşlı seyircisi Emine Tatar'a söylettiği bir şarkı sonunda albüm hediye etti.

"KAYA'DAN ANTALYA TÖRESİ TÜRKÜLERİ"

Antalya yöresine ait Türküler'de seslendiren Sanatçı, gece boyunca kendisine eşlik eden vatandaşlarla birlikte halay çekip oynadı. Makbule Kaya, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kendisini Antalya'ya davet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de ayrıca teşekkür etti.

Konyaaltı Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri 3 Temmuz Cuma günü Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Oğuz Aksaç, 4 Temmuz Cumartesi günü ise Devlet Solist Sanatçısı Belkıs Akkale ile Türk Halk Müziği'nin unutulmaz isimlerinden İzzet Altınmeşe konserleriyle devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı'nda 'Ramazan' Coşkuyla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement