Atiker Konyaspor, Trabzonspor Maçı Biletini 900 Liradan 120 Liraya Düşürdü - Son Dakika
Spor

Atiker Konyaspor, Trabzonspor Maçı Biletini 900 Liradan 120 Liraya Düşürdü

Atiker Konyaspor, TFF'ye tepki olarak Trabzonspor maçının biletini 900 liradan sunmuştu. Yönetim, gelen tepkilerin ardından bu fiyatı 120 liraya düşürdü.

24.02.2017 21:50  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor ile oynayacakları maç için rakip takım taraftarlarına biletleri 900 TL'den satma kararı alan Atiker Konyaspor yönetimi geri adım attı.

120 TL'YE DÜŞTÜ

Ahmet Şan ve ekibi, futbol kamuoyundan gelen tepkiler sonrası 900 TL'lik biletleri 120 TL'ye çekme kararı aldı. Atiker Konyaspor, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile bilet fiyatlarında indirime gidildiğini duyurdu.

Konyaspor'dan yapılan açıklama;

"Atiker Konyaspor Kulübü olarak, bir süredir atmış olduğumuz sporda centilmenlik adımlarının aksine, haksız ve orantısız cezalar almaktayız.

TEPKİ OLSUN DİYE YAPTILAR

Buna karşı çarpıcı ve ses getiren bir tepki olarak, büyük taraftarımızdan tamamen yoksun bir şekilde oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasında misafir takım taraftarlarına daha önce örneğini yapmadığımız bir şekilde yüksek fiyatlı bilet uygulamasında bulunduk.

Muhataplarının aksine, Atiker Konyaspor camiasının ve Konya halkının içindeki vicdan ve adalet duygusu hiçbir zaman ölmeyecektir.

"HERKESİ DİKKATE ALDIK"

Trabzonspor'un değerli başkanı Sayın Muharrem Usta'nın yapmış olduğu yapıcı açıklamalar, Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Göksel Gümüşdağ ve TFF Başkanvekili Sayın İbrahim Usta'nın ısrarlı ricaları tarafımızca dikkate alınmıştır. Şehrimizin yöneticilerinin, Spor Genel Müdürümüzün ve Büyük Konyaspor taraftarının da görüşünü alarak ama her şeyden önce dost olarak gördüğümüz ve yarın ki maçta centilmence yalnızca kendi takımını destekleceğini umduğumuz Trabzonspor taraftarının mağdur olmaması amacıyla 900 TL olan bilet fiyatını 120 TL'ye düşürmüş bulunmaktayız.

Umarız ki, adalet dağıtmakla görevli kişi ve kurumlar bizleri bir daha bu tür önlemler almak durumunda bırakmazlar."

(Fanatik)

Atiker Konyaspor, Trabzonspor Maçı Biletini 900 Liradan 120 Liraya Düşürdü
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Atiker Konyaspor, Trabzonspor Maçı Biletini 900 Liradan 120 Liraya Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement