Kooperatif Başkanı Silifke'de Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kooperatif Başkanı Silifke'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kooperatif Başkanı Silifke\'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mersin’in Silifke ilçesinde uçurumun altında cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar son yolculuğuna uğurlandı.

25.06.2015 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ilçesinde uçurumun altında cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar son yolculuğuna uğurlandı.

İlçeye bağlı Gazi Mahallesi'nde bulunan Ünüvar'ın evi, olayın duyulmasının ardından taziye için gelen ziyaretçilerle doldu. İlçede sevilen bir kişi olan Ünüvar için ilçenin dört bir yanından gelen vatandaşlar, acılı aileye destek oldu. Silifke Koop otobüsleri 1 günlük yas ilan ederek iş bıraktı.

Silifke Koop otobüsleri ve motosikletlerin oluşturduğu konvoy tarafından cenaze aracı, Mezarlık girişine kadar klakson çalınarak getirildi. Yüzlerce seveninin katıldığı definde Kaymakam Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Turgut, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Silifke Jandarma Komutanı Ali Özcan, oda, kooperatif Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri ve yakınları da hazır bulundu. Gözyaşları içinde cenaze aracından indirilen Ünal'ın tabutu, çiçeklerle süslenerek üzerine Türk bayrağı örtüldü.

Sayağzı Mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Ünal Ünüvar toprağa verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kooperatif Başkanı Silifke'de Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement