Kooperatifin Hesabından 4 Milyon TL Çalan İşadamı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kooperatifin Hesabından 4 Milyon TL Çalan İşadamı Tutuklandı

Kooperatifin Hesabından 4 Milyon TL Çalan İşadamı Tutuklandı

Sakarya’da şifresini ele geçirdiği kooperatifin hesabından kendi hesabına yaklaşık 4 milyon TL aktaran işadamı tutuklandı.

21.08.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da şifresini ele geçirdiği kooperatifin hesabından kendi hesabına yaklaşık 4 milyon TL aktaran işadamı tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, ATSO Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'nin evrak işlerine yardımcı olduğu iddia edilen işadamı Suat Sönmez, şifresini ele geçirdiği kooperatif hesabından yaklaşık 4 milyon TL'yi kendi hesabına geçirdi. Banka hesaplarından para çalındığı yönünde ihbar alan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili yaptığı derin araştırma sonucu kooperatif hesabından işlem yapıldığını belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda banka işlemlerinin bir dönem Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) genel sekreter yardımcılığı yapan Suat Sönmez'in yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınan işadamı Suat Sönmez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tutuklanan işadamı, emniyette verdiği ilk ifadesinde kooperatif hesabından farklı zamanlar içerisinde yaklaşık 4 milyon TL'yi kendi hesabına geçirdiğini itiraf etti. Çok pişman olduğunu belirten Sönmez, "Şifre ve evraklar hesabın açıldığı tarihlerde bana teslim edilmişti. O tarihlerde benim de bir miktar paraya ihtiyacım vardı. İlk aşamada işimden ve gelirimden dolayı parayı geri koyabileceğimi düşündüm ve parayı kendi hesabıma aktarmaya başladım. O tarihlerde girdiğim işleri batırdım. Pişmanım" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kooperatifin Hesabından 4 Milyon TL Çalan İşadamı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement