Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı

Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı

Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde, aniden önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra takla atarak tarlaya yuvarlanan otomobildeki 5 kişi yaralandı.

26.02.2016 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde, aniden önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra takla atarak tarlaya yuvarlanan otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Kaza, Şabanözü-Çubuk Karayolu'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Bir yakınlarının taziyesi için gittikleri Çarkırı'nın Orta İlçesi'nden dönen Mustafa Açık, birden önüne çıkan köpeğe çarptıktan sonra otomobilin kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, takla atıp tarlaya yuvarlandı. Kazada Mustafa, Fatma ve Tuğba Açık, Mehmet Yılmaz ile Şengül Kaplan yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarılarak ambulanslarla önce Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi'ne, ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyel polis ekiplerince karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Hurdaya dönen araç vinç yardımıyla tarladan kaldırılırken, telef olan köpek ise belediye ekiplerince alındı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Köpeğe Çarpan Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement