Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kıran Sürücü Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kıran Sürücü Kazada Öldü

Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kıran Sürücü Kazada Öldü

Ordu'da, otomobiliyle evine giderken, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırarak duvara çarpan 34 yaşındaki Bahtiyar Çakır, hayatını kaybetti.

03.05.2015 13:26  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da, mobilyacı 34 yaşındaki Bahtiyar Çakır, otomobiliyle evine giderken, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca duvara çarptı. Hurdaya dönen araçtan ağır yaralı çıkartılan Çakır, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

2 ÇOCUK BABASI ÇAKIR, EVİNE DÖNÜYORDU

Kaza dün gece merkez Altınordu İlçesi Uzunisa Mahallesi'nde meydana geldi. Mobilyacılık yapan evli ve 2 çocuk babası Bahtiyar Çakır, Gürgentepe İlçesi'ne giderek bir müşterisinin evinde mobilya ölçüsü aldıktan sonra 52 AZ 665 plakalı otomobiliyle evine dönmek istedi.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İSTERKEN DUVARA ÇARPTI

Ulubey- Ordu karayolunda ilerleyen Bahtiyar Çakır'ın otomobilinin önüne köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için ani manevra yapan Bahtiyar Çakır direksiyon kontrolünü yitirince, yoldan çıkan otomobil bir binanın duvarına çarptı. Otomobil içinde sıkışan Çakır, bulunduğu yerden çıkarılıp ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖSTERGE 120 KİLOMETREYE TAKILDI

Kaza yapan ve hurdaya dönen otomobilin hız göstergesi 120 kilometrede takılı kalması dikkat çekti. Çakır'ın çarptığı köpekte de telef oldu.

AİLE KABRİSTANLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Bahtiyar Çakır'ın cenazesi bugün hastane morgundaki otopsi işleminin ardından Durugöl Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alındıktan sonra cenaze Durugöl Camii'sine götürüldü. Öğle namazından önce kılınan cenaze namazının ardından Bahtiyar Çakır'ın cenazesi, Gölköy Akçalı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kıran Sürücü Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement