Köpeğin Saldırısında Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Köpeğin Saldırısında Hastanelik Oldu

Köpeğin Saldırısında Hastanelik Oldu

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, bir köpeğin saldırısına uğrayan 45 yaşındaki çifti Etem Özer, ölümden döndü.

12.05.2016 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, bir köpeğin saldırısına uğrayan 45 yaşındaki çifti Etem Özer, ölümden döndü. Yaralanan Özer, hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

Evli, bir çocuk babası Etem Özer, dün saat 18.30 sıralarında iki arkadaşıyla birlikte Ezine'den Bayramiç'in Türkmenli Köyü'ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Ezine'nin Kızılköy Köyü'ne geldiklerinde Özer, tuvalet ihtiyacını gidermek için otomobilden indi. Özer, bu sırada koşarak yanına gelen başı boş bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin boğaz, kalça ve elinden ısırdığı Özer'i arkadaşları güçlükle kurtardı. Yaralanan Özer, arkadaşları tarafından Ezine Devlet Hastanesine kaldırıldı. Özer, buradaki ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Köylü çocuğu olduğunu belirten Özer, "Bu yaşama kadar böyle bir şey görmedim. Köpek, delirmiş gibiydi. Boğazımdan ısırınca neye uğradığımı şaşırdım. Doktorlar köpeğin dişlerini bir santim daha boynuma geçirmiş olması halinde belki de bugün hayatta olmayacağımı söyledi. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek, Özer'e saldıran köpeğin arandığını bildirdi.

- Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpeğin Saldırısında Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement