Köpeğini Boğmaya Çalışan Kanguruya Yumruk Attı - Son Dakika
Dünya

Köpeğini Boğmaya Çalışan Kanguruya Yumruk Attı

Avustralya'da yaşayan bir adam, köpeği, boğarak öldürmeye çalıştığı kangurunun elinden yumruk atarak kurtardı.

05.12.2016 12:50  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya, barındırdığı hayvan popülasyonu ile dünyanın en tehlikeli bölgelerinden bir tanesi. Her an canınıza kast edecek bir hayvanla karşılaşma olasılığınızın bulunduğu ülkenin en meşhur hayvanının kanguru olduğunu da az çok bilirsiniz. Son günlerde sosyal medyayı kasıp kavuran videoda bir adam, boğarak öldürmeye çalıştığını köpeği kangurunun elinden kurtarıyor.

KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Aslında adamın bir silahı var fakat köpeği kurtarmak için kanguruya ateş etmek yerine daha primitif bir yol deniyor: Yumruk atmak. Önce boğmaya çalıştığı köpeğin yanına doğru koşan adam, kanguruyla köpeğini bırakmasının ardından karşı karşıya geliyor. Tıpkı birer boksör gibi gardını alan ikiliden önce davranan adam, kanguruya bir yumruk atarak sersemletiyor.

ORMANA DOĞRU KOŞTU

Normalde kanguruların ne kadar savaşçı ruha sahip hayvanlar olduğunu biliyoruz ama bu sefer sert kayaya çarpmış olduğunu anlamış olacak ki bu kanguru, kendisine yumruk atan adama yalnızca boş gözlerle bakabiliyor. Ardından da bulunduğu yerden ormanın derinliklerine doğru koşmaya başlıyor. Gelen haberlere göre ise köpeğin iç organlarında herhangi bir hasar yok.

Kaynak: Webtekno

Köpeğini Boğmaya Çalışan Kanguruya Yumruk Attı

Son Dakika Dünya Köpeğini Boğmaya Çalışan Kanguruya Yumruk Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.

  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor
    09:37 Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor

    Gazze'de, Ukrayna'dakinden daha çok enkaz olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler, savaşın altıncı ayında, patlamamış mühimmatı temizlemek için daha fazla fon arıyor.

  • İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var
    09:35 İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var

    İsrail'in İran'a başlattığı saldırı sonrasında İran'ın cevabının ne olacağı merak ediliyordu. İranlı yetkili, yaptığı açıklamada İran'ın, İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planı olmadığını söyledi.


Advertisement