Köpek Sevme Kavgasında Genç Adam ve Hamile Eşi Hastanelik Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Köpek Sevme Kavgasında Genç Adam ve Hamile Eşi Hastanelik Oldu

Köpek Sevme Kavgasında Genç Adam ve Hamile Eşi Hastanelik Oldu

Bartın'da, köpekleriyle gezmeye çıkan 6 aylık hamile 27 yaşındaki Öznur ve eşi 30 yaşındaki Gökhan Dağdelen, köpeği sevme konusunda tartıştıkları 2 genç tarafından dövüldü.

29.04.2016 13:38  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da Kemerköprü Mahallesi'nde köpekleri ile gezmeye çıkan 6 aylık hamile 27 yaşındaki Öznur ve eşi 30 yaşındaki Gökhan Dağdelen, köpeği sevme konusunda tartıştıkları iki genç tarafından dövüldü. Aldığı darbelerle yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken 2 kişi gözaltına alındı.

KÖPEK, GENÇLERİN YANINDAN GEÇERKEN HAVLADI

6 aylık hamile Öznur ve eşi Gökhan Dağdelen, köpekleri ile gezmeye çıktı. Gökhan Dağdelen'in tasmasından tuttuğu köpek, kaldırımın kenarında sohbet eden 5 gencin yanından geçerken havladı.

Ç.Ç. KÖPEĞİN ARKASINDAN GİDİP SEVMEK İSTEDİ

Gençlerden alkollü olduğu iddia edilen 20 yaşındaki Ç.Ç., köpeğin arkasından giderek sevmek istedi.

KÜFÜR EDİP TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak çift durmayarak hızlı adımlarla yürümeye devam edince, iddiaya göre Ç.Ç. çifte küfür edip tepki gösterdi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, Ç.Ç. ve arkadaşı 21 yaşındaki Z.Y., Gökhan Dağdelen ve eşini tekme tokat dövdü. Çift, aldıkları darbelerle yere düştü.

EŞİNE DARP RAPORU VERİLDİ

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil ekibi, hamile Öznur Dağdelen ile eşini ambulansla Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Karnına ve başına darbe alan Öznur Dağdelen hastanede müşahade altında tutulurken, eşine de darp raporu verildi.

"HAMİLE" DİYE BAĞIRMASINA RAĞMEN KARNINA TEKME ATMIŞLAR

Bebeği ile kendisinin sağlık durumu iyi olan ve hastanede tedavisi süren Öznur Dağdelen, olayı şöyle anlattı:

"Arkamızdan bize köpeğimizi sevmek istediklerini söyleyerek küfür ettiler. Eşim ile aralarında tartışma çıktı. Ben ayırmak isterken yere düştüm. Yerdeyken, karnıma ve alnıma tekme darbesi aldım. Eşim, 'Eşim hamile' diye bağırmasına rağmen karnıma vurdular. Sonra ambulansla hastaneye geldik. Çocuğumun durumunun iyi olduğunu söylediler. Ancak doktorlar yine de müşahade altında tutuyor."

GENÇLER, GÖZALTINA ALINDI

Çiftin şikayetçi olduğu Ç.Ç. ve Z.Y., polis tarafından gözaltına alındı. Çiftin köpekleri ile gençlerin yanından geçmesi ve Ç.Ç.'nin de köpeği sevmek için peşlerinden gitmesinin güvenlik kamerasına yansıdığı olayda soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Köpek Sevme Kavgasında Genç Adam ve Hamile Eşi Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Alim: Bu kendini bir halt sanan kabadayı kılıklı ezikleri cinayete teşebbüsten yargılayıp en az 10 yıl hapse atacaksın 10 0 Yanıtla
  • şehzadekapı muhtarı: ee artık 2 pitpul almanın zamanı geldiiii köğeğimi sevicen sarhoş sarhoş hemde hamile kadına saldırıcan kocası da yanında bırak kardeşim pitbulların tasmasını arkadaşları sevsinler biraz 6 1 Yanıtla
  • cufer: kekodurlar kesin 4 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 3 1 Yanıtla
    avşar: sizin laik geçler 0 2

Advertisement