Köpek 'Zilli' Çalındı, Yavruları Annesiz Kaldı - Son Dakika
Güncel

Köpek 'Zilli' Çalındı, Yavruları Annesiz Kaldı

Köpek \'Zilli\' Çalındı, Yavruları Annesiz Kaldı

Osmaniye'de Duygu Laçinbala'ya ait 'Zilli' adlı Amerikan Cocker Spaniel cinsi anne köpeğin çalınmasıyla 6 yavrusu annesiz kaldı.

17.03.2015 11:43  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de Duygu Laçinbala'ya ait 'Zilli' adlı Amerikan Cocker Spaniel cinsi anne köpeğin çalınmasıyla 6 yavrusu annesiz kaldı. Yavrular biberonla beslenmeye başlandı.

Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde oturan Duygu Laçinbala'ya ait Zilli adlı köpek, 4'ü dişi 6 yavru dünyaya getirdikten sonra kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı. Yavruları biberonla beslediklerini belirten Laçinbala, anneleri olmazsa köpeklerin birçoğunun ölebileceğini belirterek, "Yazıktır günahtır, bu yavrucaklar annesiz bırakmayın, ne olur getirin" dedi.

2 yaşındaki Zilli'nin daha önce de çalındığını fakat bulunduğu yerden kaçarak 6 ay sonra evine geri döndüğünü belirten Laçinbala, "İnsanlık adına şu yavruların annesini bıraksınlar. Anneleri bunlara sütünü veriyordu, emziremeyince oda hasta olacak. Biz besliyoruz ama bunlar anne istiyor. Zilli'yi sabah saatlerinde birazcık gezsin diye bıraktık bir daha gelmedi. Bir yere hapsedildiğini düşünüyoruz aksi takdirde geri gelirdi. 15 günlük yavrular, daha 3 gün oldu gözlerini açalı. Bizde gözleri açılınca sevindik, sevdik, kim alıp kim götürdüyse annelerini ne olur bıraksınlar" dedi.

Duygu Laçinbala, 'Zilli'nin kimliğinin olduğunu belirterek, çalan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpek 'Zilli' Çalındı, Yavruları Annesiz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement