Köpekler ve Sahipleri İçin Çeviklik Zamanı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Köpekler ve Sahipleri İçin Çeviklik Zamanı

Köpekler ve Sahipleri İçin Çeviklik Zamanı

Türkiye'nin ilk ve tek yerli premium kedi köpek maması Champion'un köpeklerin eğitim aracılığıyla sosyal yaşama katılımını arttırmayı hedefleyen oluşumu Champion Agility & Frisbee Team yepyeni bir seminer düzenliyor.

10.09.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ve tek yerli premium kedi köpek maması Champion'un köpeklerin eğitim aracılığıyla sosyal yaşama katılımını arttırmayı hedefleyen oluşumu Champion Agility & Frisbee Team yepyeni bir seminer düzenliyor.

20 - 21 Eylül 2014 tarihlerinde Avrupa Şampiyonu dünyaca ünlü agility eğitmeni Zsofi Biro tarafından düzenlenecek çeviklik (agility) eğitimi, köpekleriyle keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyor…

Sevimli dostlarımızın sağlığı kadar sosyal gelişimini de destekleyen Türkiye'nin ilk premium kedi – köpek maması Champion, evlerimizin Champion'larının sahipleriyle birlikte sosyalleşeceği keyifli bir etkinliğe imza atıyor.

Şehir hayatında yaşayan köpeklerin içgüdülerini beslemek amacıyla oluşturulan ve şimdiye kadar köpekli sporlar konusunda Türkiye'de pek çok ilki gerçekleştiren Champion Agility & Frisbee Team oluşumu, köpekler ve sahiplerini özel bir eğitimde bir araya getiriyor.

20 - 21 Eylül günleri 10.00 – 18.30 saatleri arasında Champion Agility & Frisbee Team'in düzenleyeceği çeviklik (agility) eğitimi dünyaca ünlü Macar Agility Eğitmeni Zsofi Biro tarafından verilecek. Sabah programında başlangıç seviyesindeki katılımcıları eğitecek olan Zsofi Biro öğleden sonra tecrübeli katılımcıları ve Champion Agility And Frisbee Team üyelerine eğitim verecek.

Başlangıç seviyesindeki gruplar sabah Champion Agility & Frisbee Team'in Şile Yeşilvadi'deki özel agility parkurunda hem eğitim alacak hem de Champion Agility & Frisbee Team üyelerinin köpekleriyle yaptıkları özel çalışmaları izleme fırsatı yakalayacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar Zsofi Biro tarafından verilecek sertifikalara sahip olacak.

Eğitime katılmak için...

Eğitime katılmak isteyenler Champion Agility & Frisbee Team'in facebook sayfasından yetkililere ulaşıp katılım için kayıt yaptırabilirler. Champion facebook sayfasını beğenenler ise bunu ifade ederek eğitime Champion markasının özel indirimi ile kaydolacaklardır. Eğitimin kontenjanı sınırlıdır ve eğitime katılacakları başvuranlar arasında Zsofi Biro seçecektir.

Şampiyon Zsofi Biro kimdir?

Macar asıllı Avrupa şampiyonu agility eğitmeni Zsofi Biro, 11 yaşından bu yana dünyayı dolaşıyor. Eğitmenliğe adım attıktan sonra aralarında Türkiye'nin de olduğu Finlandiya, Almanya ve Çek Cumhuriyeti gibi pek çok ülkede seminerler ve eğitimler düzenleyen Biro, online eğitimlerle de tüm dünyadaki köpek sahiplerine bilgilendirici yönlendirmelerde bulunuyor. Uluslararası pek çok agility yarışmasından ödüle sahip, aynı zamanda agility alanında Avrupa Şampiyonluğu da bulunan Zsofi Biro, agility eğitimlerinin yanı sıra mental motivasyon eğitimleri, köpek psikolojisi, hız eğitimleri gibi pek çok konuda uzman bir isim.

Eğitim hakkında detaylı bilgi için Eğitim hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.facebook.com/ChampionPet adresini tıklayabilir; premium Champion ve markanın sahibi Türkiye'nin ilk yerli kuru mama üreticisi Tropikal Pet hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için www.championpet.com.tr ve www.tropikalpet.com.tr adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Köpekler ve Sahipleri İçin Çeviklik Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement