Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuk Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuk Ölümden Döndü

Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuk Ölümden Döndü

Çankırı’da sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan 12 yaşındaki kız çocuğu ölümden döndü.

31.12.2016 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'da sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan 12 yaşındaki kız çocuğu ölümden döndü. Boğazı parçalanan küçük çocuk ameliyata alındı.

Olay, Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde voleybol antrenmanından evine dönen G.K adlı 12 yaşındaki bir kız çocuğu köpeklerin saldırısına uğradı. Saldırgan köpekler küçük kızı yere yıkarak boğazında yaklaşık 10 santim yırtık oluşturdular. Şans eseri olay yerinden geçen vatandaşlar G.K.'yı ölümden kurtardılar. G.K. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çerkeş Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

"Hastanede ameliyata alındı"

Çerkeş'te yapılan müdahalelerin ardından G. K., ambulansla Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi. Çankırı Devlet Hastanesinde ameliyata alınan G.K.'nın boğazındaki yırtık cerrahi operasyonla dikildi. Hayati tehlikesi bulunmayan G.K.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor.

"Çerkeş'i adeta istila ettiler"

Kızılcahamam ve çevre köylerden getirilip Işık Dağı'na bırakılan başıboş köpekler Çerkeş'i adeta istila etti. Çerkeş'te bir ay içerinde yaklaşık 10 kişi sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuk Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Özel:
    15:36 Özgür Özel: "vize Serbestisinin Önündeki Üç Engeli Aşmak, CHP İktidarında 15 Günlük İştir"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Vize serbestisinin önündeki üç engeli aşmak, CHP iktidarında 15 günlük iştir. Veya CHP gibi düşünenlerle birlikte 15 günlük iştir Meclis'te bu işleri halletmek. Ama temel hedefimizin AB'ye tam üyelik olduğunu, bu yoldaki yürüyüşün her adımının biraz daha demokratik bir Türkiye yaratacağını, hukukun üstünlüğü arayışının Türkiye'nin bugünkü ekonomik sıkıntıları aşma noktasında hukuk güvencesi açısından yabancı yatırımcı çekmek, Türk şirketlerine yabancı ortaklar bulmak, Türkiye'de mal ve can güvenliği noktasında bir hukuk güvencesi ve hukuki öngörülebilirlik açısından değerlendirildiğinde ne kadar kıymetli olduğunu böyle kıymetli bir topluluğa hatırlatmama dahi gerek yok" dedi.

  • Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
    15:35 Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

    Tekirdağ'da yaşayan Salim Koçak adlı vatandaş, seçimden önce 3 aylık maaşı peşin alan, ancak yeniden vekil olamayan 310 isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Koçak, suç duyurusu dilekçesinde, vekillerin aldıkları parayı iade etmemelerinin halkın/devletin parasının üstüne çökmek olduğunu belirtti.

  • Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu
    15:34 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Alemdar, AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı ve milletvekilleri ile görüştü. Alemdar, şehre en iyi hizmetleri sunmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı
    15:34 Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı

    Antalya'da yüksek nem oranı nedeniyle seyir teraslarından kenti görmek zorlaştı. Meteoroloji yetkilileri, nem bulutunun görüş mesafesinde olumsuz etkiler yaratmadığını belirtti. Bölgede sağanak yağışların beklendiği ve vatandaşların meteoroloji haberlerini takip etmeleri gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu 4. Dönem Toplantısı Ankara'da yapıldı
    15:34 Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu 4. Dönem Toplantısı Ankara'da yapıldı

    Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 4. Dönem Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında 4. Dönem KEK Protokolü ve eylem planları imzalandı. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması ve işbirliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Türkiye ve Mali arasındaki ilişkilerin dostluk, barış ve karşılıklı fayda temelinde güçlendirileceği vurgulandı.

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi
    15:34 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, 31 Mart'taki yerel seçimde muhtarlık görevine seçilenlere başarı dileyerek, muhtarlarla bir araya geldi. Selendi Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda, kurum temsilcileri de katılım sağladı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı
    15:33 Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı

    Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Akıncılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Balcı'dan okulla ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Okul Müdürü Gürkan Çanakçı ve görevli personel de hazır bulundu.


Advertisement