Köprü Çalışmalarının Yavaş İlerlemesi Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Köprü Çalışmalarının Yavaş İlerlemesi Protesto Edildi

Tarihi Ankara Köprüsü'nün restorasyon çalışmalarının yavaş ilerlediği gerekçesiyle Zonguldak Kent Konseyi üyeleri ve dolmuş şoförleri, basın açıklaması yaparak durumu protesto etti.

24.07.2014 19:12  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent merkezinde bulunan 74 yıllık köprü, 1,5 yıl önce kamyonun, üst direklere çarparak hasar vermesi nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Bunun üzerine Karabük Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunca düzenlenen ihaleyi kazanan firma, restorasyon ve onarım çalışmalarına başladı.

Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara Köprüsü'nün şehir trafiğinin işleyişi açısından önemli bir işlev gördüğünü ifade ederek "Yaklaşık bir yıldır tekel binasının yanından istasyon tarafına geçmek isteyen araçlar ortalama 2-3 kilometre fazla yol kullanmakta olup bu da ekonomik açıdan önemli bir gider oluşturmaktadır. Bu sebeple köprülerde yapılan çalışmalarda özellikle trafiğe kapatılması gerekiyorsa çalışmanın hızlı bir şekilde tamamlanması gerekmektedir. Yüklenici firmaya da işi hızlandırıp eylül ayı içerisinde teslim etmesi çağrısında bulunuyoruz" diye konuştu.

Daha sonra grup dağıldı.

Köprü Çalışmalarının Yavaş İlerlemesi Protesto Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köprü Çalışmalarının Yavaş İlerlemesi Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement