Köprü İçin Yılmaztekin De Devreye Girdi - Son Dakika
Güncel

Köprü İçin Yılmaztekin De Devreye Girdi

Köprü İçin Yılmaztekin De Devreye Girdi

Akçakale'de yıkılmak üzere olan ve tehlike saçan köprüye dair yapılan haberin ardından Şanlıurfa'da yetkililer harekete geçti.

13.05.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Yukarı Deren Mahallesi'nde çökmüş durumdaki köprü yapılan haberle gündeme geldi. Konuya duyarsız kalmayan Akçakale Belediyesi konunun muhatabı olarak Devlet Su İşleri (DSİ) ve Sulama Birliklerini işaret etti. Tüm köprülerin DSİ veya Sulama Birliklerine ait olduğu belirtilen açıklamada belediyenin köprünün yapımı için her türlü desteği vereceği vurgulandı. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise konuyu valiliğin yaptığı il koordinasyon toplantısın gündeme getirdi. Yetkililer söz konusu köprünün yapım işinin ihale aşamasında olduğunu ve kısa süre sonra ihale edilerek yapılmaya başlanacağını belirtti.
Köprünün yapımı için belirtilen 'Kısa süre' gerçekten kısa sürdü ve gün içerisinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ise köprünün yapımına başlandığına dair sosyal medyadan fotoğraf paylaştı.
Vekil Yılmatekin yıkım çalışmasının yer aldığı fotoğrafa "Akçakale Yk.Deren'den başl.üzere Harran Seferköy'e kadar köprülerimize başladık. Söz verince yaparız. Hayırlı olsun" notunu düştü. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Köprü İçin Yılmaztekin De Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement