Köprübaşı'ndaki Üreticilerin Talepleri Dinlendi - Son Dakika
Yerel

Köprübaşı'ndaki Üreticilerin Talepleri Dinlendi

Köprübaşı\'ndaki Üreticilerin Talepleri Dinlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı’ndaki çilek üreticilerine verilen desteğin ardından ilçedeki çiftçilerin talep ve önerilerini dinledi.

04.06.2016 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı'ndaki çilek üreticilerine verilen desteğin ardından ilçedeki çiftçilerin talep ve önerilerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek vermekle kalmıyor, her fırsatta onların yanına giderek, taleplerini dinliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Hal Şube Müdürü Ferda Türker, Köprübaşı Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne giderek Şube Müdürü Rahmi Erdem'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çakır, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından çilek üreticilerine verilen destek kapsamında üreticilerle bir araya gelerek çiftçilerin talep ve önerilerini dinledi.

'TÜM AMACIMIZ ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK'

Çilek alım yerine giderek incelemelerde bulunan Daire Başkanı Çakır, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda üreticiye desteğimizi sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından çilek üreticilerine verilen sera malzemesinin ardından elde edilen ürünün kalitesi de artmıştı. Biz de şimdi hem üreticilerimizle konuşarak taleplerini dinledik hem de çilek alım yerine geçerek eksikliklerin tespitini yaptık. Tüm amacımız ve gayretimiz Manisalı üreticinin refah seviyesini yükselterek yüzlerini güldürmek. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün de bu konudaki hassasiyeti doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprübaşı'ndaki Üreticilerin Talepleri Dinlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement