Köprübaşı'nın Yeni Kaymakamı Abdülkadir Çelik Oldu - Son Dakika
Yerel

Köprübaşı'nın Yeni Kaymakamı Abdülkadir Çelik Oldu

Köprübaşı\'nın Yeni Kaymakamı Abdülkadir Çelik Oldu

Köprübaşı Kaymakamı Recep Höl’ün Ardanuç’a atanmasından sonra boş kalan Köprübaşı Kaymakamlığı’na 99. Dönem Kaymakamlık kura çekimi sonrası Abdulkadir Çelik atandı.

15.07.2014 04:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köprübaşı Kaymakamı Recep Höl'ün Ardanuç'a atanmasından sonra boş kalan Köprübaşı Kaymakamlığı'na 99. Dönem Kaymakamlık kura çekimi sonrası Abdulkadir Çelik atandı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da katıldığı 99. Dönem Kaymakamlık Kura Çekimi töreni sonrası kuradan Köprübaşı'nı çeken Abdulkadir Çelik, Köprübaşı İlçesi'nin yeni Kaymakamı oldu. Kura çekim töreninde konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Köprübaşı'na atanan Kaymakam Abdulkadir Çelik'e başarılar diledi.

Yeni Kaymakam Çelik, 1981 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Kırıkkale'de tamamladı. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 2009 ve 2010 yıllarında Adıyaman ve Kayseri valiliklerinde İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 2010 yılında açılan Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavını kazanarak Şırnak Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Uşak/ Ulubey, Balıkesir/ Marmara Adası, Ordu/ Çatalpınar, Kastamonu/ Pınarbaşı ilçelerinde ve Şırnak/Habur Mülki İdare Amirliği'nde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2012-2013 yılları arasında Yurtdışı staj kapsamı çerçevesinde İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans yapan Çelik, çok iyi derecede İngilizce ve orta derecede Rusça biliyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprübaşı'nın Yeni Kaymakamı Abdülkadir Çelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement