Köprüden Dereye Atlayan Suriyeli'yi Polisler Kurtardı - Son Dakika
3. Sayfa

Köprüden Dereye Atlayan Suriyeli'yi Polisler Kurtardı

Köprüden Dereye Atlayan Suriyeli\'yi Polisler Kurtardı

Düzce'de, bir şahsın köprüden kendini suya attığını fark eden vatandaşlar ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisler, Suriye uyruklu adamı boğulmaktan kurtardı.

01.02.2016 02:11  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de köprünün üzerinden suya atladıktan sonra akıntıyla sürüklenmeye başlayan Suriye uyruklu şahsı, dereye giren polisler kurtardı. Alkollü olduğu tespit edilen şahıs tedavi için hastaneye kaldırıldı.

KÖPRÜDEN SUYA ATLADI

Olay, gece saatlerinde Asar deresinin geçtiği Beyköy köprüsü mevkiinde meydana geldi. Bir kişinin köprüden kendini suya attığını fark eden vatandaşlar polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, akıntıyla birlikte suyun içinde sürüklenen adamı gördükten sonra kurtarılması için itfaiyeden yardım istedi.

İTFAİYEYİ BEKLEMEDİLER, POLİSLER KURTARDI

Suyun içinde hareketsiz şekilde sürüklenmeye devam eden kişiyi kurtarmak için seferber olan polisler, itfaiye ekibinden önce ayakkabılarını ve çoraplarını çıkararak dereye girdi. Yaklaşık 100 metre suyun içerisinde sürüklenen adam, Küçüksu köprüsü mevkiinde suyun sığ olan kısmında polisler tarafından kurtarılarak dereden çıkartıldı.

ALKOLLÜ ÇIKTI

Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Ahmad Moseir'in alkollü olduğu tespit edildi. Soğuk su nedeniyle zor anlar yaşayan Moseir, 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Köprüden Dereye Atlayan Suriyeli'yi Polisler Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement