Köprüden Uçan Otomobilin Sürücüsünü Emniyet Kemeri Kurtardı - Son Dakika
3. Sayfa

Köprüden Uçan Otomobilin Sürücüsünü Emniyet Kemeri Kurtardı

Köprüden Uçan Otomobilin Sürücüsünü Emniyet Kemeri Kurtardı

Aydın'ın Karacasu İlçesi'nde, 30 metre yükseklikteki köprüden aşağı düşen otomobilin sürücü Süleyman Göbekli'nin hayatını emniyet kemeri kurtardı.

23.02.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Karacasu İlçesi'nde, 30 metre yükseklikteki köprüden aşağı düşen otomobilin sürücü Süleyman Göbekli'nin hayatını emniyet kemeri kurtardı. Göbekli, kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kaza, Nazilli- Karacasu arasındaki Dandalas Çayı Köprüsü'nde bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Kızılcabölük Mahallesi'ne gitmek için 09 BY 126 plakalı otomobiliyle Nazilli'den yola çıkan Süleyman Göbekli, yeni açılan Karacasu yolundaki köprüye geldiği sırada bir anlık uyuklaması sonucu aracın kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil yaklaşık 30 metre yükseklikteki köprüden Dandalas Çayı'na düştü. Göbekli, otomobilden kendi imkanları ile kurtulup, yola çıkarak yardım istedi.

Yoldan geçen araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Göbekli, tedaviye alındı. Mucize eseri kazadan hafif yaralı olarak kurtulan sürücü Göbekli'yi, emniyet kemerinin takılı olmasının kurtardığı bildirildi. Göbekli'nin polise verdiği ifadesinde, kazanın direksiyon başında bir an uyuklaması sonucu meydana geldiğini söyledi. Kaza yapan aracın da fazla hasar görmediği dikkat çekti.

Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Köprüden Uçan Otomobilin Sürücüsünü Emniyet Kemeri Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement