Köprüköy Kaymakamı Boylu Başarıyı Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Köprüköy Kaymakamı Boylu Başarıyı Ödüllendirdi

Köprüköy Kaymakamı Boylu Başarıyı Ödüllendirdi

Erzurum’un Köprüköy İlçe Kaymakamı Ersin Boylu, bilgi ve kültür yarışması il finalinde birincisi olan öğrencileri ödüllendirdi.

25.04.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Köprüköy İlçe Kaymakamı Ersin Boylu, bilgi ve kültür yarışması il finalinde birincisi olan öğrencileri ödüllendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da Meslek Liseleri arasında yapılan bilgi ve kültür yarışması il finalinde Köprüköy Yağan Meslek Lisesi öğrencileri birinci oldu. Birincileri makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Ersin Boylu başarı her zaman ödüllendirilmelidir diyerek öğrencilere hediyeler verdi.

Konuyla ilgili açıklama da bulunan İlçe Kaymakamı Ersin Boylu, "Öğrencilerimiz büyük bir başarı elde etmiş kendilerini bizlere kanıtlamışlardır. Bizler bu öğrencilerimizin başarılarını daha da perçinlemek üzere kendilerini ödüllendirdik. İnşallah bu öğrencilerimizden daha da güzel başarılar bekliyoruz. İlçemiz adına gurur verici bir başarıdır. Bundan dolayı da öğrencilerimizi kutlar, bu başarıya uzanan yolda emekleri geçen öğretmen ve idareci arkadaşlarımı da tebrik ederim." dedi.

İl birincisi olan öğrenciler hediyelerinden ve eğitime vermiş olduğu destekten dolayı İlçe Kaymakamı Ersin Boylu'ya teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprüköy Kaymakamı Boylu Başarıyı Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement