"AK Parti Yüzde 47 Alırsa İşimi Bırakırım" Diyen Koray Çalışkan'ın İstifası Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

"AK Parti Yüzde 47 Alırsa İşimi Bırakırım" Diyen Koray Çalışkan'ın İstifası Bekleniyor

CHP'li akademisyen Koray Çalışkan, 1 Kasım seçimleri öncesinde AK Parti'nin yüzde 47 alması halinde işini bırakacağını söylemişti. Şimdi gözler Çalışkan'da.

04.11.2015 08:50  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım seçimleri öncesinde Samanyolu TV'de seçim tahmini yapan CHP'li akademisyen Koray Çalışkan, AK Parti'nin yüzde 47 alması halinde işini bırakacağını söylemişti. Şimdi bu sözünü tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek de Koray Çalışkan'a bu sözlerini Twitter'dan hatırlattı.

1 Kasım seçimleri öncesinde Samanyolu TV'de seçim tahminini dile getiren CHP'li akademisyen Koray Çalışkan, AK Parti'nin yüzde 47 alacağını tahmin eden kamuoyu araştırma şirketine tepki göstermiş, 'AK Parti yüzde 47'nin yanına bile yaklaşamaz. yüzde 40 aldıklarına bile zil takıp oynayacaklar' ifadelerini kullanmıştı.

"BEN AKADEMİSYENLİĞİ BIRAKIRIM"

"O zat seçimlerden sonra bir daha araştırma yapmamalı. Haklı falan çıkmayacak. Ben siyaset bilimciyim, ben araştırmacıyım. Yok, böyle bir imkan yok. Hadi çıksın benle televizyona, eğer tahmini çıkarsa ben akademisyenliği bırakırım.

"YÜZDE 47'Yİ BIRAK, YÜZDE 40'I BULSUN ZİL TAKIP OYNASIN"

AK Parti yüzde 47'nin yanına bile yaklaşamaz. Yüzde 40 aldıklarına bile zil takıp oynayacaklar"

GÖKÇEK: DELİKANLIYSAN...

Koray Çalışkan, 1 Kasım sonrası seçim sonuçlarıyla ilgili sessizliğini korurken, Melih Gökçek Koray Çalışkan'ı Twitter'dan bombaladı.

Koray Çalışkan'ın videosunu paylaşan Gökçek, Çalışkan'a seslendi ve "delikanlıysan sözünü yeme ve yarın itibarıyla derhal istifa et" dedi.

"AK Parti Yüzde 47 Alırsa İşimi Bırakırım" Diyen Koray Çalışkan\'ın İstifası Bekleniyor

Son Dakika Güncel 'AK Parti Yüzde 47 Alırsa İşimi Bırakırım' Diyen Koray Çalışkan'ın İstifası Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • gider...: Sende İNCE gibi kıvır hadi aynı tezgahın malısınız yüzünüz de kızarmaz aynaya da bakıp yüzünüzü görmüyosunuz sıkıntı yok 24 0 Yanıtla
  • NECDET sakirgil: Ben 51 yaşındayım bu güne kadar bir tek CHP linin erdemli davrandığını sözünde durduğunu görmedim. En erdemlisi baykaldi oda öyle çıktı ama gene onurlu davrandı hiç değilse. Bunların alayı böyledir merak etmeyin piskince kivirirlar 20 4 Yanıtla
  • reis: Hangi Chpli sözünü tutmuş da bu tutacak 16 7 Yanıtla
  • Alper: Sen böyle kendini atıp tutuyorsunyaaa. Hic bisey bilmiyorsun. İstifa etmezsen namertssin sen. Sokakta karsıma cıksan lafıni hatirlatacam yüzüne sen halen akademisyenmisin. Zaten senden hicbir nane olmaz. Delikanli ol adamlıgıni kurtar istifa et. 21 2 Yanıtla
  • rte: bunlar kıvırmaya alışkın derki ben 47 dedim 49.5 demedim der yine kıvırır bunlarda onur yokki 21 1 Yanıtla
  • Atlı prens 72: delikanli ol biraz istifa et 17 3 Yanıtla
  • BAYX: Evet % 49.5 ! Essahtan zil takıp oynuyoruz. :-) 17 2 Yanıtla
    Aynen: Bolu Mengen -:) 3 0
  • .....: chp limi hangisi sözünü tuttu bumu tutucak güldürmeyin beni 15 3 Yanıtla
  • Farketmez: Şakadan demiş salak 7 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement