Koray Gelmedi, Bebeği Geldi - Son Dakika
Güncel

Koray Gelmedi, Bebeği Geldi

Koray Gelmedi, Bebeği Geldi

2 kişinin hayatını kaybettiği deniz kazasında kaybolan ve hala bulunamayan Koray Gökdeniz'in eşi Alev Gökdeniz dün akşam bir erkek bebek dünyaya getirdi.

10.07.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 kişinin hayatını kaybettiği deniz kazasında kaybolan ve hala bulunamayan Koray Gökdeniz'in eşi Alev Gökdeniz dün akşam bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğin adı çiftin çok önceden belirlendiği gibi Ateş konuldu

Arama çalışmalarını sahilde takip eden ailenin akınları, Çocuk geldi. Biz şimdi Koray'ımızı istiyoruz diye konuştu.

Haber-Kamera Ümit TÜRK, İstanbul DHA

Beylikdüzü Gürpınar açıklarında 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin sağ kurtarıldığı deniz kazasında kaybolan Koray Gökdeniz ile Haydar Kahraman'ı arama çalışmaları devam ediyor.

ERKEK BEBEĞİ DÜN AKŞAM DOĞDU

Emlakçılık işiyle uğraşan Koray Gökdeniz'in (30) eşi Ayla Gökdeniz dün akşam bir erkek bebek dünyaya getirdi. Sahilde arama kurtarma çalışmalarından gelecek haberi bekleyen amcasının oğlu Nihat Gökdeniz, Koray'ın dün bir çocuğu oldu. 5 gün erken gelmek zorunda kaldı. Çocuk geldi. Biz şimdi Koray'ımızı istiyoruz. Koray gelsin istiyoruz diye konuştu.

ARAMA ÇALIŞMALARI HAVADAN, DENİZDEN VE KARADAN DEVAM EDİYOR

Arama kurtarma çalışmaları havadan, denizden ve karadan devam ediyor. Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik botları denizde aramalarını sürdürürken, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale ekipleri de arama çalışmalarına kıyıdan devam ediyor. Gökdeniz ve Kahraman'a şu ana kadar henüz ulaşılamadı. Kaybolanların yakınları da sahilde görevlilerden gelecek ümitli haberi bekliyor.

TEKNEYİ BİR AY ÖNCE İŞ KARŞILIĞI ALMIŞ

Koray Gökdeniz'in amcasının oğlu Nihat Gökdeniz, Sahil Güvenlik ekiplerinin sabah 6'da arama çalışmalarına başladığını ve yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. Ümitli bir şekilde beklediklerini ifade eden Nihat Gökdeniz, sorulması üzerine koybolanların üzerinde can yeleği olmadığını sadece kurtarılan Erkan Köse de can yeleği olduğunu söyledi. Teknenin ruhsatının olup olmadığı konusunda herhangi bir bilgiye sahip olmadığını belirten Gökdeniz, teknenin Erkan Köse'ye ait olduğunu ve bir ay önce iş karşılığı aldığını söyledi. Koray Gökdeniz'in kendisini kurtaracak kadar yüzme bildiğini aktaran Gökdeniz, kaybolan Haydar Kahraman'ın ise yüzme bilmediğini hatta ayağını hiç suya değdirmediğini söyledi.

ÇOCUK GELDİ. BİZ ŞİMDİ KORAY'IMIZI İSTİYORUZ. KORAY GELSİN İSTİYORUZ

Koray Gökdeniz'in dün akşam bir erkek çocuğunun olduğunu söyleyen Nihat Gökdeniz, Koray'ın dün bir çocuğu oldu. 5 gün erken gelmek zorunda kaldı. Çocuk geldi. Biz şimdi Koray'ımızı istiyoruz. Koray gelsin istiyoruz dedi. Eşinin haberi var mı sorusuna, Herkes bir şeyler bekliyor. Ama kimse adını koymak istemiyor. Bekliyoruz sadece cevabını verdi. Koray ve eşinin daha önceden Ateş ismini belirlediklerini ifade eden Gökdeniz, Şu anda biz Ateş bebek diyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koray Gelmedi, Bebeği Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement