Körfez Belediyesi Haziran Ayı Meclisini Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Körfez Belediyesi Haziran Ayı Meclisini Gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi Haziran Ayı Meclisini Gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirdi.

04.06.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirdi.

Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda 16 gündem maddesi ele alındı. Toplantıya katılan Belediye Başkanı İsmail Baran ise meclis toplantısı öncesi yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Baran, "Seçimlerin tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini cenabı haktan temenni ederim. Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar kazasız ve belasız bir süreç atlattık. Bundan sonraki süreci de inşallah demokratik bir şekilde atlatırız" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı İsmail Baran konuşmasında, seçim döneminde vaat edilen projelerin yüzde 50'sini tamamladıklarını ifade etti. Başkan Baran, "Geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığımız Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Alanının çalışmalarını yüzde 95 oranında tamamladık. Yaklaşık bir ay içerisinde ise tamamen halkımızın hizmetine sunacağız. Bir yıl içerisinde yapımına başlanan bu projenin bitmesindeki başarı hepimizin başarısıdır. Bununla birlikte ilçemize Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırdık. Gerçekten halkımıza layık güzel bir hizmet oldu. Tabi ki durmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Kent mezarlığımızı daha da büyüterek İlimtepe bölgemize taşıyoruz. 110 dönümlük yer olan bu alanımız 50 yıllık mezar alan ihtiyacımızı karşılayacak. Hereke kalesi ve Taşköprü restorasyonlarının ihaleleri tamamlandı. Hayata geçirilen çalışmalarla kültürel değerlerimizin de yok olmasının önüne geçerek halkımıza kazandırıyoruz" dedi.

Gündem maddesi olan, Yeniyalı mahallesi, 504 ada 1 numaralı parsel ile uzantısındaki tescil harici alanda hazırlanan uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Komisyonu Raporu ve Güney mahallesi, 872 ada 4 ve 7 numaralı imar parsellerinde hazırlanan uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Komisyonu Raporu, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan, Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Yarımca Spor Kulübünün lokalinin bulunduğu yerin çocuk parkı haline getirilmesi ile ilgili karar oy birliği ile kabul edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Belediyesi Haziran Ayı Meclisini Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement