Körfez Büyükelçileri Sakarya'da - Son Dakika
Güncel

Körfez Büyükelçileri Sakarya'da

Körfez Büyükelçileri Sakarya\'da

Sakarya Kültür ve Turizm Konseyi, Körfez büyükelçilerini Sakarya İhlas Kuzuluk Kaplıcalarında ağırladı.

10.11.2012 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Kültür ve Turizm Konseyi, Körfez büyükelçilerini Sakarya İhlas Kuzuluk Kaplıcalarında ağırladı. Bölgeyi gezen büyükelçiler, İhlas Kuzuluk Termal Oteli ve Kuzuluk Kaplıca Evlerine hayran kaldı.

Sakarya'nın yatırım potansiyeli, imkan ve fırsatlarını görmek üzere eşleriyle birlikte Akyazı'ya gelen Kuveyt, Katar, Ürdün, Tunus, Sudan, Libya, Oman, Mısır, Filistin, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Somali ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin büyükelçileri ve maslahatgüzarları, bir dizi incelemelerde bulundu. Akyazı ziyaretine ayrıca Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Cumhurbaşkanlığı Orta Doğu Başdanışmanı Erşat Hürmüzlü, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul katıldı.

Öğle saatlerinde Akyazı'ya gelen büyükelçiler, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından kendilerine verilecek sunumu izlemek için İhlas Kuzuluk Termal Otel Konferans Salonu'na geçti. Burada Sakarya ve çevresinin turizm, sanayi ve ekonomik bölgeleri hakkında bilgi alan büyükelçiler, dikkatle sunumu dinledi.

Sunum sonrası konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, "Sizleri Türkiye'nin ilk ve en büyük termal tesislerinde ağarlıyoruz. Bizde pek çok sıcak su kaynağı var ve bunların devamının gelmesini bekliyoruz" dedi.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ise, "Orta Doğu coğrafyasında yaşayan insanları, huzur içerisinde yaşayacakları bir şehire davet ediyoruz" diye konuştu.

Heyet, İhlas Kuzuluk Termal Oteli ziyaretinin ardından incelemelerde bulunmak için Sakarya'nın Karasu ilçesine hareket etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Körfez Büyükelçileri Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement