Körfez'de Bisiklet Dağıtım Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Körfez'de Bisiklet Dağıtım Coşkusu

Körfez\'de Bisiklet Dağıtım Coşkusu

Körfez Belediyesi tarafından tüm okulların 5. sınıf öğrencilerine yönelik yaz döneminin gelmesi ile birlikte okul ve karne hediyesi olarak 2 bin 400 adet bisiklet dağıtım töreninin finali gerçekleştirildi.

31.05.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi tarafından tüm okulların 5. sınıf öğrencilerine yönelik yaz döneminin gelmesi ile birlikte okul ve karne hediyesi olarak 2 bin 400 adet bisiklet dağıtım töreninin finali gerçekleştirildi.

Eğitimde başarıyı teşvik etmek, fiziksel aktivitelerin düzenli olarak yapılması ve tüm zararlı alışkanlıklardan toplumu uzak tutmak amacıyla proje yürüten Körfez Belediyesi, ücretsiz bisiklet dağıtım töreninin finalini Petkim İlkokulu ve Yarımca İlkokulu'nda yaptı. Programa, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yanı sıra, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, başkan yardımcıları, birim müdürleri katıldı. Bisiklet dağıtımının finalinde öğrencilere toplamda 800 adet bisiklet dağıtıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Öncelikle programımıza katılan tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Bugün burada, eğitimde başarıyı teşvik etmek, fiziksel aktivitelerin düzenli olarak yapılması ve tüm zararlı alışkanlıklardan toplumu uzak tutmak amacıyla oluşturduğumuz projemizin finalini gerçekleştiriyoruz. Körfezimizi marka kent olma yolunda hızla yükselmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere e-dershane projemizle öğrencilerimize ücretsiz ders alma olanağı sunuyoruz. Eğitime yönelik projelerimize devam edeceğiz. Konuşmalarıma son verirken çok değerli protokol üyelerimize, velilerimize ve basın mensuplarımıza bisiklet dağıtım törenimize katılımlarından ötürü tekrar teşekkür ederim" dedi.

Başkan Baran'dan sonra selamlama konuşmalarını gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu yurtdışı programlarından dolayı, bugün burada bizlerle olamadı. Körfez Belediyemiz ve diğer 11 ilçe belediyemiz çok güzel projelere imza atıyor. Bizlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirilen projelere destek vermeye devam ediyoruz. Böylesi güzel bir projede bizleri buluşturan Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran'a şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Zekeriya Özak'ın ardından Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran gerçekleştirdiği projelerde, modern belediyecilik anlayışı ile hizmete devam ediyor. Bisiklet dağıtım törenine bizleri davet ettiği için ve öğrencilerimize bu mutluluğu yaşattığı için Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran'a teşekkür ederim. Öğrencilerimize yeni bisikletleri hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın ardından, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Bugün burada gördüğüm en güzel tablo, çocuklarımızın yüzlerindeki heyecan, mutluluk ve tebessüm. Öğrencilerimizin olduğu gibi kıymetli velilerimizin yüzünü, kalıcı projelere imza atarak güldüren Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran'a teşekkürlerimizi sunuyorum. Çocuklarımız fiziksel aktiviteleri çok seviyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de düzenlemiş olduğu yaz kamplarına çocuklarımızı mutlaka gönderelim" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından bisiklet dağıtım törenine geçildi. İsmi okunan öğrenciler tebrik edilerek bisikletleri takdim edildi. Bisiklet dağıtım törenin ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman ile birlikte Petkim İlkokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu bilim sergisini de ziyaret etti. Program hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez'de Bisiklet Dağıtım Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement