Körfez'de İkram Çeşmesi Akmaya Başladı - Son Dakika
Yerel

Körfez'de İkram Çeşmesi Akmaya Başladı

Körfez\'de İkram Çeşmesi Akmaya Başladı

Körfez Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçede kurduğu İkram Çeşmeleri ile Körfez’in farklı noktalarında vatandaşlara sıcak çorba hizmeti vermeye başladı.

02.03.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçede kurduğu İkram Çeşmeleri ile Körfez'in farklı noktalarında vatandaşlara sıcak çorba hizmeti vermeye başladı.

Körfez Belediyesi, yeni bir hizmet gerçekleştirerek halka sıcak çorba ikramı uygulaması başlattı. Mimarsinan mahallesi, Tütünçiftlik viyadük altı ve Hereke bölgelerinde hizmete giren ikram çeşmelerinin açılışını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptı. Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde vatandaşa dağıtılacak olan sıcak çorba çeşmeleri, günlük ortalama 2 bin 500 Körfezli vatandaşa hizmet verecek.

Açılışta Körfezlilere elleriyle çorba ikram eden Belediye Başkanı İsmail Baran, "Her şey Körfezliler için. Vatandaş odaklı hizmet etmeye devam edeceğiz. Malumunuz biz yardımlaşmayı ikram etmeyi seven bir toplumuz. Halkımız sabahın erken saatlerinde evlerinden kahvaltılarını yapmadan çıktıkları zaman onlara belediye olarak ikramda bulunacağız. İkram çeşmemiz hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde akmaya başlayacak. Her şey tam otomatik sistemle çeşme kendi kendini temizleyecek şekilde dizayn edildi. Biz de bu konuya önem veriyoruz. Çorba çeşmesi ilgi görmesi halinde sayısını arttırmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından çeşmenin açılışı yapıldı ve musluklardan akan çorbayı açılışa katılan vatandaşlar afiyetle içtiler. Her gün 2 bin 500 kişinin ücretsiz olarak yararlanabileceği çorba çeşmesinin açılışına katılan vatandaşlar musluktan akan çorbanın çok lezzetli olduğunu belirterek Başkan Baran'a teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez'de İkram Çeşmesi Akmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement