Körfez İftarında Dursun Ali Erzincanlı Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Körfez İftarında Dursun Ali Erzincanlı Ziyafeti

Körfez İftarında Dursun Ali Erzincanlı Ziyafeti

Körfez Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, Naat-ı Şerif dinletisiyle gönüllere hitap etti.

12.07.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, Naat-ı Şerif dinletisiyle gönüllere hitap etti.

Körfez Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, Körfez halkının büyük ilgisiyle sürüyor. Her yıl Ramazan ayında kurulan gönül sofraları, bu kez de Barbaros ve Güney mahallesinde kuruldu. İki mahalleyi bir araya getiren iftar programı Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde 3 bin 400 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Özellikle gençlerin büyük katılım gösterdiği iftar programı çocuklara yönelik olarak farklı eğlenceler ve Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi ile mahalle sakinlerine hitap edildi.

Düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yanı sıra eşi Bilge Baran, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

Dua ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle açılan oruçların ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Ramazan ayında bize düşen sadece ibadet yapmak değil küs olduğumuzla barışmamız, acıları anlamamız, şefkatli hoşgörülü olmamız. Bizlerde muhabbetimiz daim olsun diye her gün farklı bir mahallede iftar veriyor sonra burada değerli sanatçılarımızla bir araya geliyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla beraber heyecanımız da artıyor. Bayramları tatil olarak görmemeli, asıl manasını unutmamalıyız" dedi.

Konuşmanın ardından sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, müzik eşliğinde okuduğu güzel Naat-ı Şerif'le Körfezlilerin gönüllerine hitap etti. Program sonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı'ya günün anısına bir plaket hediye etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez İftarında Dursun Ali Erzincanlı Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement