Körfez, Kaymakam Şirinoğlu'na Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Körfez, Kaymakam Şirinoğlu'na Veda Etti

Körfez, Kaymakam Şirinoğlu\'na Veda Etti

Körfez Belediyesi, son atamalar ile Trabzon'un Ortahisar ilçesine kaymakam olarak atanan Mahmut Şirinoğlu için veda gecesi düzenledi.

18.09.2014 10:40  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi, ilçede 5 yıldır Kaymakamlık görevinde bulunan ve son atamalar ile Trabzon'un Ortahisar ilçesine Kaymakam olarak atanan Mahmut Şirinoğlu için veda gecesi düzenledi.

Trabzon Merkez ilçesi Ortahisar Kaymakamlığı'na atanan Körfez eski Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu onuruna Körfez Belediyesi'nce bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kaymakam Mahmut Şirinoğlu başta olmak üzere, ilçe kurum ve kuruluşlarından çok sayıda protokol davetlisi katıldı. Veda gecesinde bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "5 yıldır başarılı bir şekilde ilçemizde görev yapan Kaymakamımızı inşallah bir gün vali olarak görmek istiyoruz" dedi.

Başkan Baran konuşmasının devamında, "Trabzon Merkez ilçesi Ortahisar Kaymakamlığına atanan çok değerli Kaymakamımız Mahmut Şirinoğlu'na yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendisine ziyaretinden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımıza Körfezimize yapmış olduğu hizmetler için tüm İlçe halkı adına çok teşekkür ederim. İnşallah kendisi ile irtibatı kesmeyiz ve çok yüksek yerlere ulaşmasını takip ederiz." dedi.

Baran'ın ardından kürsüye gelen Kaymakam Şirinoğlu ise, "Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Böylesine samimi ve güzel bir ilçede görev yaptığım için çok mutluyum. Görevde bulunduğum zaman zarfında burada kaldığım süre benim için çok kıymetli. Bu süre içerisinde çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Bu süre içerisinde bana destek olan bütün kamu kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından, Kaymakam Şirinoğlu'na görevde bulunduğu 5 yıl hatırasına bir plaket verildi. Düzenlenen ödül töreninin sonrasında yenilen akşam yemeği ile de program sonlandırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez, Kaymakam Şirinoğlu'na Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement