Körfezdeki Turizmciler Başkan Uğur'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Körfezdeki Turizmciler Başkan Uğur'u Ziyaret Etti

Körfezdeki Turizmciler Başkan Uğur\'u Ziyaret Etti

Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün ve yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.

14.01.2015 16:03  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Körfez bölgesindeki turizm ve yatırımlar ele alındı.

Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Nevzat Ergün, Başkan Yardımcısı Ali Canlı, dernek sekreteri Fatih Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Şimşirkaya, ve Hıdır Bulgak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret ettiler. Aynı zamanda Kazdağı Tur seyahat acentesinin de genel müdürü olan Nevzat Ergün, dernek olarak körfezde turizmin canlandırılması için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmak istediklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un körfezle ilgili projelerini beğendiklerini ve desteklediklerini, Edremit'e (Akçay) bir liman projesi gerçekleştirmek istediklerini, tüm bu düşüncelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet edip Uğur ile paylaştıklarını söyledi.

TURİZMCİLER BAŞKAN UĞUR'A MİNNETTAR

Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Nevzat Ergün, bölgedeki turizmciler olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un basın ve kamuoyu ile paylaştığı Balıkesir'le ilgili 2023 vizyonunu içeren projelerde körfeze de büyük önem ve ayrıcalık verildiğini ifade ederek memnuniyetlerini ifade etti. Körfeze turizm sektöründe cazibeli yatırımlar beklediklerini belirten Ergün, Balıkesir Koca Seyit Havalimanına Sabiha Gökçen Havalimanından iki özel firmaya ait uçak geldiğini, ancak turizmciler olarak Atatürk Havalimanından da THY seferi istediklerini iletti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, turizmcilerin bu isteklerini dinledikten sonra gerekeni yapacaklarını ifade etti. Başkan Uğur, turizmcilere körfezde sahil beldelerinde yapılacak iskeleler ile deniz taşımacılığının başlayacağını, bu projeleri en kısa sürede hayata geçirmek için çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü anlattı.

TURİZM PANELİ DÜZENLENECEK

Nevzat Güner ve yönetim kurulu üyeleri, Edremit Turizm İşletmecileri Derneği olarak önümüzdeki önümüzdeki aylarda Edremit körfezinde geniş kapsamlı bir turizm paneli düzenleyeceklerini, bunun için gerekli çalışmaların ve hazırlıkları sürdürdüklerini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u da onur konuğu ve konuşmacı olarak bu panele davet ettiler. Turizmciler, Başkan Uğur'un Kaz Dağlarına teleferik projesi, Körfez Ray projesi ve liman, köprü ve yollar, sahil düzenlemeleri gibi körfez bölgesindeki diğer projeleriyle dikkat çeken Başkan Uğur'a teşekkür ettiler., Başkan Uğur, dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfezdeki Turizmciler Başkan Uğur'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement