Körfezliler Ramazan Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Körfezliler Ramazan Sofrasında Buluştu

Körfezliler Ramazan Sofrasında Buluştu

Körfez Belediyesi’nin mahallelerde uygulamaya koyduğu ‘Körfez’de Mahalleler Ramazanla Şenleniyor’ programları tüm hızıyla devam ediyor.

26.06.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi'nin mahallelerde uygulamaya koyduğu 'Körfez'de Mahalleler Ramazanla Şenleniyor' programları tüm hızıyla devam ediyor.

7'den 70'e tüm mahalle sakinlerinin katılım gösterdiği iftar sofrasında, her kesimden yüzlerce kişi aileleri, akrabaları ve komşularıyla iftar sevincini yaşadı. Birlik ve beraberliğin pekiştirildiği neşeli iftar programlarına ara vermeden devam eden Körfez Belediyesi, düzenlediği dördüncü iftar programını Fatih mahallesinde gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bin 500 kişinin katıldığı iftarda aynı mahalle, sokak ya da binada oturanlar, komşularıyla aynı sofrada iftar yaparak sohbet ettiler. İftardan önce Başkan Baran ise, masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi, günün anısına vatandaşlarla birlikte fotoğraflar çekildi. Daha sonra İftar vaktiyle birlikte okunan dua ile bütün vatandaşlar oruçlarını huzur içinde açtılar. İftar yemeğinin ardından ise geleneksel Ramazan etkinliklerine geçildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfezliler Ramazan Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement