Korgan'da Eğitim Yatırımları - Son Dakika
Yerel

Korgan'da Eğitim Yatırımları

Korgan ilçesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesince 16 derslikli okul yapılacağı bildirildi.

16.10.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korgan ilçesinde, Ordu Büyükşehir Belediyesince 16 derslikli okul yapılacağı bildirildi.

Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, AA muhabirine açıklama yaptığı açıklamada, ilçede yapımı devam eden eğitim yatırımların bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Yapımı biten kız öğrenci yurdunun resmi açılışının önümüzdeki hafta yapılacağını belirten Alan, "Yapımı devam eden başka bir kız yurdumuz daha var. Onun da çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor. Eski cezaevinin binasını 16 derslikli okula dönüştürüyoruz. Buranın proje çalışmaları bitti ve yatırım programına alındı. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak" dedi.

Alan, Yenipınar Mahallesi'ne Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak 16 derslikli ilk ve ortaokula ait bina için encümenden onay alındığını ifade ederek, "Önümüzdeki günlerde bu okulumuzun yapılması için de ihaleye çıkılacak. Çayırkent Mahallemizde yapılan lisemizin inşaatı bitti. Tepealan Mahallemizdeki 12 derslikli okulumuzu da bu dönem eğitim ve öğretime açtık" diye konuştu.

Yatırımları titizlikle takip ettiklerini vurgulayan Alan, ilçenin eğitim kalitesinin de her geçen gün arttığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Korgan'da Eğitim Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement