Korgan İmam Hatip Lisesi'nin Proje Başarısı - Son Dakika
Yerel

Korgan İmam Hatip Lisesi'nin Proje Başarısı

Korgan İmam Hatip Lisesi\'nin Proje Başarısı

Korgan İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan ve Fatsa ile Sivas-Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin proje ortağı olduğu ‘Avrupa´da İslam Dininin Bilimsel Öğretim Metodları ve Farklı Din Mensupları ile İlişkilerin Uygulamalı Eğitimi’ konulu proje sürüyor.

23.03.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korgan İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan ve Fatsa ile Sivas- Suşehri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin proje ortağı olduğu 'Avrupa'da İslam Dininin Bilimsel Öğretim Metodları ve Farklı Din Mensupları ile İlişkilerin Uygulamalı Eğitimi' konulu proje sürüyor.

Avrupa Birliği tarafından kabul gören 92 bin 384 euroluk proje kapsamında 'mesleki yabancı dil becerilerinin geliştirilmesi, Avrupa'da Müslümanlar, gayrimüslimler ve ateistler arasındaki etkileşim ile iletişim yöntemleri' üzerine araştırmalar yapılacak. Bu kapsamda 50 öğrenci ve 3 rehber öğretmen çeşitli Avrupa ülkelerine gidecek araştırmalarını gerçekleştirecekler.

Korgan İmam Hatip Lisesi, söz konusu projesinin tanıtımı için bir etkinlik düzenledi. 'AB Projesi Tanıtımı ve Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması' etkinliğine AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Belediye Başkanı Tuncay Kiraz da katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korgan İmam Hatip Lisesi'nin Proje Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement