Korgan Milli Eğitim Müdürü Alan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Korgan Milli Eğitim Müdürü Alan Açıklaması

Korgan Milli Eğitim Müdürü Alan Açıklaması

Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Avrupa Birliği Bakanlığı destekli projelere, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde daha çok önem vereceklerini bildirdi.

28.09.2016 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Avrupa Birliği Bakanlığı destekli projelere, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde daha çok önem vereceklerini bildirdi.

Alan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erasmus Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Projesi kapsamında 10-16 Temmuz 2016 tarihleri arasında Avusturya'ya ve Çek Cumhuriyetine gittiklerini anımsattı.

Bu tür projelerden 2016-2017 eğitim öğretim döneminde daha çok faydalanmak istediklerini belirten Alan, "Yeni oluşumları destekleyici, eğitimde başarıyı sağlayıcı ve artırıcı nitelikleri önemseyen bir proje anlayışıyla eğitim anlayışımızı ve uygulamalarımızı yeniden yapılandırmaktayız. Bu bağlamda müdürlüğümüzce eğitimde çağdaş seviyeyi yakalamak adına pek çok proje yürütülmektedir. Yürütmekte olduğumuz Avrupa Birliği projeleri ile Korgan, Avrupa Birliği ülkelerine açılan kapıya dönüşmüştür." dedi.

Avrupa Birliği Bakanlığı destekli projelerin öğrencilerin ve eğitim çalışanlarının özgün fikirler üretmesine ve bu fikirleri uygulamaya koymasına imkan sağladığına işaret eden Alan, şöyle konuştu:

"Gerek fiziki mekan yatırımları, gerekse Ordu ilimizde ve Ülkemiz genelinde örnek teşkil edebilecek özgün projeler Korgan ilçemizin eğitim başarısının artmasını sağlıyor. Eğitim kurumlarımızda uygulanan yenilikçi projeleri ve uygulamaları Korgan eğitim camiası olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılında ve ilerleyen yıllarda da uygulanmaya devam edeceğiz. Bu noktadan hareketle ilçemizde en üst düzeyde bir eğitim seferberliğinin başladığını ve devam ettiğini söyleyebiliriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Korgan Milli Eğitim Müdürü Alan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement