Korkuteli Belediyesi'nden Sünnet Korteji - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Belediyesi'nden Sünnet Korteji

Korkuteli Belediyesi\'nden Sünnet Korteji

Korkuteli Belediyesi 28. Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde toplu sünnet korteji gerçekleşti.

26.08.2016 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Belediyesi 28. Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde toplu sünnet korteji gerçekleşti.

Korkuteli Belediyesi önünde Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti başkanlarının katılımıyla sünnet korteji düzenlendi.

Belediye önünde Kuran-ı Kerim ve dua okunmasının ardından Belediye Başkanı Hasan Gökce, "Toplumumuzun sosyal ve kültürel hayatında çok önemli yer tutan geleneklerimizden biri olan sünnet töreni için bir aradayız. Mutlu ve heyecanlı olan bu çocuklarımızın önemli günlerini paylaştığınız için çocuklar ve aileleri adına sizlere teşekkür ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir geleneği olarak, dar gelirli ailelerimize bir nebze de olsun katkıda bulunabilirsek kendimizi mutlu sayarız. Ailelerimize destek olabilmek için yaptığımız bu tür çalışmalarımız artarak devam edecektir" dedi.

Sünnet olan çocuklar için şölen programı yapıldığını belirten Gökce, " Çocuklarımız ve ailelerin bu gününe ortak olmak, onların yanında olmak istiyoruz. Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğini belirterek, Ülkemizi kalleş odaklara karşı savunan ve bedelini şehitlik makamı ile ödeyen polis ve askerimizi bir kez daha saygı ile anıyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Erol Tanrıkulu ise, her yıl Belediye tarafından birçok çocuğun sünnet edilmesini sağlayan Korkuteli Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bir önceki görev yeri Van Muradiye'de, bu hizmetin kaymakamlık tarafından verildiğini aktaran Tanrıkulu, " Çünkü Belediye böyle bir hizmet vermiyordu. Korkuteli ilçemizde ise bu hizmeti belediyemiz veriyor. Böyle bir hizmet için duyarlı davranan teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce ve protokol üyeleri sünnet olan çocuklara oyuncak dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Belediyesi'nden Sünnet Korteji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement